Örebro uppgraderar telefonin med TDC

Med sikte på bättre service, lägre utgifter och högre funktionalitet köper Örebro Kommun nu såväl fasta som mobila teletjänster och telefoniprodukter av TDC.

Örebro uppgraderar 
telefonin med TDC

Affären innebär att Örebro kommun väljer att förlänga sin satsning på TDC:s koncept kommunikation som tjänst, där bland annat telefoni ingår. Men duon utökar också sitt samarbete genom ett helt nytt avtal inom mobiltelefoni.

– Med TDC får vi en kompetent leverantör här i Örebro som tar ett helhetsansvar för kommunens kommunikationsplattform. Till ett konkurrenskraftigt pris har kommunen fått ett telefonisystem som står rustat för nya arbetssätt och förändringar som krävs i en modern kommun idag, säger Anders Johansson, it-chef i Örebro kommun.

Mer virtuella möten

Örebro kommun räknar med att kunna höja såväl kommunikationens kvalitet som funktionalitet. Inte minst genom tillkomsten av Cisco Webex, som gör det möjligt att skona miljön och ersätta många av resorna inom kommunen med konferenstjänster och annan realtidskommunikation.

– Det är roligt att vi återigen får förtroende att leverera unified communications och dess konferenstjänster, kombinerat med våra klassiska operatörstjänster, till ytterligare en stor kommun. Vårt sätt att kombinera kommunikationstjänster verkar passa dem, säger en nöjd Joakim Harging, försäljningschef på TDC.

Avtalet är värt 17 miljoner kronor och gäller tre år från och med årsskiftet.

Senaste artiklarna

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde.