Östergötland förlänger med TDC

Landstinget i Östergötland trivs uppenbarligen med TDC som leverantör, för nu förlänger de sitt KST-avtal i två år.

De båda parterna har ett tioårigt förflutet tillsammans och när det befintliga avtalet om kommunikations som tjänst nu löper ut har Landstinget i Östergötland valt att utnyttja möjligheten till en tvåårig förlängning. Förutom telefoniplattform och support står TDC också för den fasta teletrafiken.

Landstinget har totalt omkring 11 000 anställda, 42 vårdcentraler och ett flertal sjukhus.

Viktigt affärsområde

Kommunikation som tjänst har blivit ett allt viktigare affärsområde för TDC, Sverige vilket tillsammans med en stark försäljning av smartphones och surfplattor var en av de faktorer som lyfte företagets omsättning med 10 procent förra året, räknat i svenska kronor. Den svenska verksamheten stod därmed för den bästa tillväxten i koncernen, uppger nyhetsbrevet Telekomnyheterna.

– Vi är väldigt glada över 2011 och ser nu fram emot ett 2012 där vi hoppas kunna fortsätta i samma riktning. Vi märker att vårt koncept med både operatörs- och integrationstjänster under samma tak, är mycket uppskattat av våra kunder, säger vd Erik Heilborn.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.