3 SKÄL ATT VÄLJA AUDIOCODES-ENHETER FÖR MICROSOFT TEAMS RUM (MTR)

Sponsrat av Audiocodes Säg hej till den nya Rumsupplevelsen. Vill du säkerställa att alla (oavsett var de befinner sig) kan delta sömlöst i möten? Då behöver du inte leta längre. Du kan nu uppgradera dina kontorsmöten med AudioCodes Room Experience (RX) Suite, en kraftfull portfölj med högkvalitativa lösningar som är designade för Microsoft Teams Rooms (MTR). Denna nya linje med stilrena och prisvärda Android-och Windows-enheter förvandlar vilket mötesrum som helst till en hybridarbetsyta, vilket skapar en inkluderande och högkvalitativ upplevelse för alla deltagare.

3 SKÄL ATT VÄLJA AUDIOCODES-ENHETER FÖR MICROSOFT TEAMS RUM (MTR)

AudioCodes RX-Suite erbjuder följande fördelar:

Byggd för Microsoft Teams

AudioCodes-enheter är byggda för Microsoft Teams, vilket innebär att de integreras sömlöst med Microsoft Teams för en optimerad och användarvänlig mötesupplevelse, med lite eller ingen konfiguration som krävs, d.v.s. plug and play.

Starka designvärden och massor av funktioner

AudioCodes investerar betydande resurser i att designa attraktiva och ergonomiska enheter med intuitiva samtalströmmar för en enkel och stressfri användarupplevelse. De ytterligare funktionerna som ingår gör samarbete eller organisering av ett hybridmöte lika enkelt som att trycka på en knapp.

Flexibla och skalbara

RX Suite erbjuder mötesrumsenheter som passar kontor i olika storlekar och konfigurationer, och användarna kan välja mellan Windows- och Android-alternativ. Dessutom erbjuder en prenumerationsmodell per användare per månad ett attraktivt val för IT-proffs och HR-chefer som söker en kostnadseffektiv och anpassningsbar lösning.

Behöver du mer motivation?

AudioCodes är en Microsoft Gold-partner med över 30 års erfarenhet inom Unified Communications. Vi är experter på att migrera företag till Teams Phone och tillhandahåller skärskådande röstappar, konversations-AI-lösningar och enheter som perfekt matchar moderna affärsbehov. Dessutom möjliggör vår prisbelönta UC-Management-app IT-proffs att hantera hela sin kommunikationsnätverk, inklusive enheter och headset, på distans och från en central app. Detta ger företag en oöverträffad nivå av kontroll och effektivitet, vilket gör att de kan maximera sin Teams-upplevelse. Vem skulle inte vilja ha det?

Kontakta oss för en demo eller läs vår lösningguide för att lära dig hur du kan erbjuda den ultimata upplevelsen med AudioCodes Microsoft Teams Rooms (MTR)

Ladda ner guiden här

Senaste artiklarna

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.