5 fördelar med en global kommunikationslösning

Sponsrat av lynes Att hålla ihop en global organisation kan vara tidskrävande och kostsamt. Olika leverantörer och växeltjänster banar väg för en ostrukturerad kommunikation. Lösningen? En tjänst som fungerar lika bra oavsett land.

5 fördelar med en global kommunikationslösning

Allt fler upphandlar globala lösningar

Fler och fler företag ser sig om efter en gemensam kommunikationslösning som fungerar sömlöst mellan länderna för att effektivisera sitt arbetsflöde och förenkla för medarbetarna som sitter utspridda världen över. Här är fem fördelar med en global lösning.

 1. Minskade kostnader
  Förutom de uppenbara kostnaderna som försvinner i form av att alla interna samtal världen över blir kostnadsfria kan ni som företag spara pengar på en större global upphandling istället för mindre lokala. En annan dold kostnad som försvinner är den minskade administrationen. Har ni en central IT-avdelning kan de sköta allt oavsett land
 2. Gynnsamma synergieffekter
  Med en global kommunikationslösning blir det enkelt att stötta varandra i det dagliga. Ni kan med ett knapptryck logga in i varandras svarsgrupper för att minimera köer och på så sätt optimera er bemanning över gränserna.
 3. Förbättrat samarbete och gemenskap
  Med en gemensam knytpunkt för kommunikation minimeras risken att information missas och inte når alla. Med specifika kanaler för projekt och avdelningar blir alla tillgängliga och närheten till kollegorna stärks när alla bara är ett chattmeddelande bort.
 4. Enkel överblick och kontroll
  Med en global kommunikationslösning blir alla medarbetarna tillgängliga. Man ser enkelt om kollegan i London pratar i telefon, sitter i möte eller har gått för dagen. Administrationen blir lättare då exempelvis schemaläggning och öppettider kan skötas centralt, om så önskas.
 5. Struktur och tydliga arbetssätt
  Med en gemensam lösning jobbar ni alla under samma tak. Därför blir projekt över gränserna enklare och mer tillgängliga. Globala arbetssätt blir enkla att förankra då ni inte behöver ta hänsyn till teknik i de olika länderna

Hur fungerar det med Easy Teams?

Easy Teams erbjuder idag nummer i över 50 länder och fler ska det bli. Skulle ni ha ett kontor där vi idag inte tillhandahåller nummer kan ni använda era mobiler precis som vanligt med vår inbyggda VoIP-funktion. Med VoIP kan man svara på samtal från växeln oavsett vart man befinner sig utan att mista funktionalitet. Ni behöver inte heller ta hänsyn till bindningstider på mobilabonnemangen då tjänsten kan läggas ovanpå era befintliga nummer.

Klicka här för att testa Easy Teams kostnadsfritt

Senaste artiklarna

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.