AudioCodes Live Cloud godkänd för Operator Connect Accelerator

Sponsrat av Audiocodes Operator Connect Accelerator är Microsofts nya program som gör det möjligt för utvalda, godkända Microsoft-partners att utveckla programvara för tjänsteleverantörer för att förenkla Operator Connect*-certifiering.

AudioCodes Live Cloud godkänd för Operator Connect Accelerator

Tjänsteleverantörer kan nu välja att samarbeta med en Operator Connect Accelerator-partner. En partner i processen att integrera och certifiera Operator Connect, en partner som administrerar och fortsätter att utveckla lösningen i takt med Microsoft utan att det krävs ytterligare expertis eller egenbyggd infrastruktur för tjänsteleverantören.

AudioCodes är en av de utvalda globala lanseringspartnerna för Operator Connect Accelerator. ”AudioCodes Live Cloud” heter AudioCodes SaaS-lösning som har godkänts för Operator Connect Accelerator och innehåller alla nödvändiga tjänster för att tjänsteleverantörer ska kunna ansöka om att bli Microsoft Operator Connect-partner. Det är den snabbaste vägen för tjänsteleverantörer att bygga en white label-tjänst med flera kunder för Microsoft Teams med företagstelefoni.

Live Cloud är en nyckelfärdig tjänst för Operator Connect och Direct Routing som gör det möjligt för tjänsteleverantörer att minimera sin investering för att ansluta kunder till Teams telefoni snabbt och enkelt. Tjänsteleverantörerna kan enkelt anpassa plattformen med sin logotyp och sitt varumärke utan att behöva investera tid och energi att installera och konfigurera plattformen.

Fördelar AudioCodes Live Cloud:

  • Snabb integrering i Operator Connect, inklusive logotyp och varumärke i Teams
  • Enkel service för kunder till Teams Telefoni
  • Ingen kunskap om komplexa integrationsfrågor, egenutvecklade applikationer eller underhåll behövs.

Besök webbplatsen AudioCodes Live Cloud för mer information eller kontakta AudioCodes Service Provider-team direkt på telefonnumret eller
e-postadressen nedan.

AudioCodes Nordics

Tel: +31 36 546 12 12

E-mail: NordicsSales@audiocodes.com

Fakta

AudioCodes

AudioCodes grundades 1993 och är en ledande tillverkare av avancerad mjukvara och hårdvara för kommunikation. Våra innovativa röstlösningar används av ett stort antal globala företag och operatörer och ger fullständig insikt när det gäller kvalitet, tillgänglighet och funktionalitet. Som certifierad och pålitlig Microsoft-partner har AudioCodes kunskapen och erfarenheten för att få ut det mesta av Microsoft Teams och göra en smidig övergång till en modern arbetsmiljö.

 

*Operator Connect är en tjänst från Microsoft som gör det möjligt för företag att sömlöst lägga till fast telefoni (PSTN) i Teams-miljön och låta dem välja vilken operatör de vill använda för Teams-telefoni direkt i Teams Admin Center. Besök Microsofts webbplats för mer info.

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.