Automatisera dina utgående samtal med röstrobotar

Sponsrat av Audiocodes Med den senaste utvecklingen inom artificiell intelligens, taligenkänning, talgenerering och förståelse av naturligt språk, vänder sig allt fler organisationer mot AI för att ge sina kunder en högre servicenivå och snabbare svar när de hör av sig, samtidigt som de ser till att kostnaderna hålls under kontroll. Konverserande AI fungerar vanligtvis som en röstrobot i olika scenario, till exempel virtuell agent, agentassistent och samtalsinriktade IVR-applikationer.

Automatisera dina utgående samtal med röstrobotar

Inte bara för att ringa samtal

Men visste du att röstrobotar också gör det möjligt att utföra automatiserade utgående samtal som en del av dina kundtjänst-/försäljningskampanjer?

Istället för att bombardera kunderna med textmeddelanden, låta dina anställda ringa upp dem eller tråka ut dem med gammaldags IVR:er kan du låta din bot sköta snacket.

Här är några verkliga exempel:

  • Tjänster för bokning och schemaläggning
  • Påminnelser, t.ex. om leverans, status osv.
  • Datainsamling
  • Förnyelse av tjänster
  • Öppen försäljning
  • Och mycket mer

Hur vi får det att hända

AudioCodes VoiceAI Connect bygger på vår omfattande kompetens kring röstsamtal och skapar en kommunikationshubb mellan ramverk för botar, alla telefonisystem och alla kognitiva taltjänster för att stödja praktiskt taget alla användningsfall för röstrobotar. VoiceAI Connect bygger på en ”best-of-breed”-strategi och gör det möjligt för dig att välja den bästa leverantören av botramverk och taltjänster.

VoiceAI Connect går ett steg längre och gör det möjligt för din applikation att skapa egna helt automatiserade utgående kampanjer. Vi gör det med hjälp av ett enkelt REST API:er som hanterar utgående samtal från alla botramverk till alla telefonikanaler.

Och vad händer om din röstbot stöter på en telefonsvarare eller ett fax? Inga problem! VoiceAI Connect kan upptäcka telefonsvarare och lämna ett meddelande, och om den når en faxmaskin kopplas den helt enkelt bort.

Oavsett vilket användningsområde du har för din röstrobot är VoiceAI Connect en flexibel och smidig lösning. Den perfekta partnern för din resa mot röstautomatisering. Vad väntar du på?

Vill du automatisera din röstresa på ett enkelt sätt?

Ja, berätta mer

Du kan också ladda ner vår VoiceAI Connect-broschyr här.

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.