Få ut ännu mer av Microsoft Teams

Sponsrat av Audiocodes Det råder ingen tvekan om att Microsoft Teams har bevisat sitt värde i den växande världen av hybridarbete, med 270 miljoner aktiva användare per månad (och antalet fortsätter att öka) i januari 2022.

Få ut ännu mer av Microsoft Teams

Det råder ingen tvekan om att Microsoft Teams har bevisat sitt värde i den växande världen av hybridarbete, med 270 miljoner aktiva användare per månad (och antalet fortsätter att öka) i januari 2022.

Detta är egentligen ingen överraskning, eftersom Teams funktioner för snabbmeddelanden, onlinesamarbete och röstsamtal är praktiskt taget skräddarsydda för att driva fram de höga produktivitetsnivåer som är nödvändiga för att lyckas i dagens snabba globala ekonomi.

Men visste du att det finns några bra sätt att få ut ännu mer av Microsoft Teams?

Läs sammanfattningen nedan eller ladda ner vårt nya white paper, Adding Value to Microsoft Teams Beyond Voice Connectivity, för att ta reda på hur du kan få en oöverträffad Teams-upplevelse från början till slut.

Gå till max

När du väl har tagit steget och övergått till röstsamtal i Microsoft Teams – och tro mig, du kommer inte att ångra det – kan du börja njuta av de många fördelarna. Men om du verkligen vill ta din produktivitet till nästa nivå, varför inte ge din nya lösning maximalt värde med några noggrant utvalda extrafunktioner?

Bordstelefoner för Teams

AudioCodes har ett brett urval av Microsoft-certifierade enheter som använder Microsoft Teams gränssnitt och som är lämpliga för alla användargrupper. De sträcker sig från instegsmodellen C435HD, som är idealisk för gemensamma utrymmen, till C455HD och C470HD, som är fullmatade med all den funktionalitet som krävas av kräsna användare.

Mötesrumsenheter för Teams

I och med det ökande antalet distansarbeten har mötena förändrats för gott. AudioCodes har uppmärksammat denna förändring och erbjuder en rad enheter för alla typer av mötesrum, inklusive RXV80-videoenhet för traditionella konferensrum, RXVCam50L och RXVCam50M för mötesrum av alla storlekar och RXVCam10 – personlig Teams-certifierad USB-kamera.

Förvaltningsverktyg för IT

Att hantera en Microsoft Teams-miljö kan vara ganska överväldigande, särskilt om du har hundratals eller tusentals användare. Det är absolut nödvändigt att hantera Microsoft Teams-installationen på ett effektivt sätt om du vill förenkla IT-verksamheten och öka IT-effektiviteten. Med användarvänlighet och effektivitet i åtanke har AudioCodes skapat ett antal tidsbesparande verktyg:

  • One Voice Operations Center (OVOC), för komplett hantering av  enheter samt övervakning av samtalskvalitet i en enda intuitiv applikation.
  • Device Manager, ett kraftfullt verktyg för livscykelhantering av AudioCodes bordstelefoner, EPOS och Jabra-headsets och -högtalare.
  • User Management Pack™ 365, som förenklar användarnas livscykel- och identitetshantering i alla Microsoft Teams-installationer.

Mötenas produktivitet i Teams-eran

Möten är nyckeln till att få saker gjorda, men hur ofta är det verkligen enkelt att följa upp målen? AudioCodes Meeting Insights är en röstassistent som under mötet enkelt fångar och organiserar allt mötesgenererat innehåll och gör möten produktiva igen.

Inspelning av kvalitet och regelefterlevnad – Oavsett om det är för regelefterlevnad, kvalitetssäkring eller analysändamål är AudioCodes SmartTAP 360° Live den perfekta lösningen för inspelning av alla röst-, video- och IM-interaktioner (Instant Messaging) i Microsoft Teams. Självklart den är plattformen certifierad av Microsoft.

Börjar du din resa? Vi kan hjälpa dig!

Detta är bara några av de sätt som vi på AudioCodes kan hjälpa dig att få ut det mesta av röstsamtalen i Microsoft Teams.

Om du är angelägen om att börja din resa med att aktivera röstsamtal i Microsoft Teams, men inte har kunskapen för att leda projektet, kan vi hjälpa dig att göra det på ett enkelt sätt med AudioCodes Live för Microsoft Teams. Det här är SaaS-tjänsten som innehåller allt ett IT-proffs behöver för att reducera komplexiteten under integrationen av Microsoft Teams-samarbete, UC och företagstelefoni.

Du kan gärna kontakta AudioCodes Nordics-teamet om du vill veta mer.
Email: NordicsSales@audiocodes.com

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.