Familjeabonnemang låter ditt hushåll spara tusentals kronor

Sponsrat av Puffer Någonstans måste man börja. Och det tar kanske lite tid och energi att hitta just rätt, men när du väl hittar rätt så kan du spara tusentals kronor. Vad pratar vi om? Många gånger står mobilabonnemangen bara och tickar pengar. Kanske använder du inte all surf, eller ringer du inte så ofta längre och behöver inte allt som ditt abonnemang erbjuder dig. Eller behöver du mer, men har inte råd att få det som just du behöver?

Familjeabonnemang låter ditt hushåll spara tusentals kronor

Kanske är du bland dem som betalar alldeles för mycket för sitt mobilabonnemang. Det är inte lätt att hitta rätt, och det är inte så roligt att leta upp ett nytt abonnemang när man har haft samma i många år. Man blir bekväm av sig, helt enkelt. Men det finns ett och annat tips som verkligen kan hjälpa dig att spara pengar när det kommer till telefon och abonnemang.

Det finns många olika typer av abonnemang. Hur hittar man rätt i vimlet? En bra start är att kolla in iPhoneguiden, där du kan hitta en informativ artikel som gå in djupare på hur du kan spara pengar med hjälp av Tele2:s olika abonnemang – allt från abonnemang med fri surf till familjeabonnemang för flera användare.

Familjeabonnemang sparar på relationer och plånboken

Många personer tenderar att dra sig för att undersöka marknaden för mobilabonnemang, och särskilt för att göra slag i saken att faktiskt byta operatör. Vardagen fungerar säkerligen bra utan att du har ett familjeabonnemang, men det finns trots allt ett flertal anledningar att överväga detta alternativ. Om du har en familj, oavsett om den är stor eller liten, så har du här möjlighet att spara flera hundra kronor varje månad, vilken kan förvandlas till stora, betydande summor på sikt.

Om man exempelvis är fem personer i familjen så tenderar priserna att skjuta i höjden när alla barnen ska ha en egen telefon och behöver ett eget abonnemang. Totalkostnaden kan lätt komma upp i över 2000 kronor, bara för att alla ska kunna ringa och komma åt internet och sms varje månad. 

Låt oss använda familjeabonnemanget hos Tele2 som exempel igen. När du använder dig av familjeabonnemanget så kan priset halveras. Om din familj i nuläget betalar 2000 kronor i månaden kan ni med ett familjeabonnemang spara upp till 12 000 kronor varje år.

Bättre översikt med ett gemensamt abonnemang

Som familjehushåll har man ofta en lång rad betydande månadsutgifter, vilket innebär att det finns många sätt att spara pengar på. Alla problem kommer så klart inte att försvinna bara för att ni byter abonnemang. Men det kommer definitivt att ta bort ett stressmoment. Kika på hur mycket ni betalar nu, och undersök hur mycket billigare det skulle bli om ni hade ett familjeabonnemang. Det kostar ingenting att lära sig mer.

Med familjeabonnemang är det också enkelt att hålla koll på alla räkningar på ett och samma ställe. Då får du en snabb översikt i vad hela familjen betalar. Ett familjeabonnemang passar även er som har helt olika behov. Det är lätt att se till så att alla i familjen har tillräckligt mycket surf, sms och samtal i sitt abonnemang.

Senaste artiklarna

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.