Kostnadsfritt distansarbete med Easy Teams blev en succé

Sponsrat av lynes Ingen, inklusive vi, såg och förstod hur Covid-19 skulle påverka och förändra vår vardag. Hade någon för fem månader sedan sagt att vi skulle jobba hemifrån i över tio veckor hade man nog bara skrattat. Genom att erbjuda Easy Teams kostnadsfritt gjorde vi det vi kunde. Resultatet? Succé!

Kostnadsfritt distansarbete med Easy Teams blev en succé

En digitaliserad verksamhet har länge varit hett på arbetsplatser runtom i landet. Men nu, mitt i en pågående kris, blev det glödhett. Efter ett samtal med en potentiell kund till oss föddes idén med en kostnadsfri lösning. Kunden som ringde in hade idag inget system för varken video eller internchatt och var helt enkelt inte redo för att jobba på distans. I och med rådande omständigheter var budgeten begränsad men funktionen livsviktig för verksamhetens överlevnad.

Efter detta valde vi att lansera Easy Teams kostnadsfritt till alla företag i behov. Vi såg det som en självklarhet att hjälpa till när vi kunde. Redan första dagen hade vi ett 40-tal kunder som ville komma igång och tre dagar senare var vi uppe i över 200 st.

Med kostnadsfri Easy Teams får företag tillgång till:

  • Intern-chatt
  • VoIP-samtal
  • Obegränsade videokonferenser
  • Skärm- och fildelning
  • Fritt antal gäster och kanaler

Komplett samarbetsverktyg med inbygg telefoni

Tanken med Easy Teams är att samla allt i en app och oavsett om du använder mobilen, datorn eller surfplattan är funktionen densamma. Med den kostnadsfria varianten var det omöjligt att över en natt ansluta företags växel- och telefonnummer men nu har vi även börjat lyfta över några som önskar och inte hade andra växelavtal som stoppade dem. På så sätt samlar vi all kommunikation på en plats och erbjuder även full växelfunktionalitet med mexade abonnemang.

Easy Teams som vi vanligtvis säljer till våra kunder fungerar inte enbart med våra egna abonnemang utan även tillsammans med Telenor och Tele2. Vår vision har alltid varit operatörsfrihet och därför ser vi fram emot till att ansluta resterande stora svenska operatörer.

Med Easy Teams får företag tillgång till:

  • Ett fullskaligt samarbetsverktyg
  • En integrerad telefonväxel
  • Självservice direkt i appen

I tider då möten sker digitalt och företag sitter utspridda behövs ett verktyg som knyter samman organisationen. En digital lägereld att samlas vid, för att prata, byta idéer och ”ses”. Det är precis vad Easy Teams kan göra för er.

Klicka här för att skaffa Easy Teams helt kostnadsfritt!

Senaste artiklarna

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.