Mobilitet blir nyckeln i skiftet till en hybrid arbetsplats

Sponsrat av lynes “Home is where you hang your hat” heter det. Arbetsplatsens motsats blir väl något i stil med “arbetsplatsen är där du öppnar din app”

Mobilitet blir nyckeln i skiftet till en hybrid arbetsplats

Och visst är det så. Vi är mobila, flexibla och kontorets gränser har bekant suddats ut. Dagens knegare behöver mobila verktyg som dagligen stöttar dem och som är tillgängliga oavsett plats (där du öppnar din app).

Utvecklingen kommer inte stagnera, tvärtom. Vi kommer alltjämt fortsätta att forma våra hybrida arbetsplatser med mobila arbetssätt.

Kort och gott: arbetsredskapen du använder idag behöver möta morgondagens krav i form av mobilitet, flexibilitet och enkelhet.

Fyra måsten för att lyckas med skiftet till en hybrid arbetsplats

 1. En mobil grund att stå på aka mobile first
  Ett vanligt förekommande problem idag är att många växelleverantörers mobilappar är en nerskalad variant av datorns dito. I vissa tragiska fall saknar även appen i datorn full funktionalitet vilket innebär att man slussas mellan portaler i webbläsare och appar.
  Det här är något som verkligen tydliggjorts under pandemin, alltså vikten av att kunna hantera allt via mobilen. Strategin är enkel och låter så här:
  Mobile first är en strategi som innebär att man använder mobilen som utgångspunkt när man skapar tjänster
 2. Meddelanden
  Chatten är navet för de flestas kommunikation. Vi på Easy Telefoni är inget blygsamt undantag och självklart använder vi Easy Teams som ger oss möjligheten att bygga en stark samarbetskultur där vi ställer frågor, delar filer, följer upp våra projekt och mycket mer.

Med Easy Teams spelar det ingen roll hur eller var du chattar, funktionaliteten är densamma. Precis som i datorn kan du via mobilen nyttja dess fulla kraft.

 1. Video
  Vi alla vet att den nya herren på täppan heter videomöte. En trend som såklart inte kommer synas i backspegeln nu när vi sakta men säkert lämnar pandemin bakom oss. Hybrida arbetsplatser, distansarbete och tidsbesparingarna är argument som är svåra att slå hål på. Därför blir videomötet minst lika viktigt, om inte viktigare, i framtiden. För nu har vi en chans att utvärdera, förfina och förbättra dem.
  Med Easy Teams får du videomöten som passar alla, anslut till krispiga HD-möten oavsett enhet eller välj att bara ansluta med ljud. Väl inne kan du enkelt dela skräm, bjuda in kollegor eller varför inte växla från ett vanligt samtal till video?
 2. Telefoni
  Det är skillnad på telefoni och telefoni. Tro mig. Är du inte integrerad med företagsväxeln faller du pladask.

Förutom att skylta din tillgänglighet finns det en uppsjö av fördelar och funktioner. Med Easy Teams kan du såklart hantera hela företagets telefoni direkt i mobilen. Du kan bland annat:

 • Se dina kollegors tillgänglighet
 • Ändra växelns öppettider
 • Skapa nya svarsgrupper
 • Koppla samtal
 • Och mycket mer

Senaste artiklarna

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.