Omfamna det nya normala

Sponsrat av Audiocodes Hotet från pandemin skapar en ny obestridlig verklighet, där vi alla tvingas ändra våra dagliga vanor och minimera personlig kontakt. Trots allt måste livet fortsätta.
De tekniker som gör det möjligt för alla att effektivt arbeta hemifrån finns till stor del på plats. Att fortsätta vara produktiv innebär helt enkelt att erkänna den nya verkligheten och att implementera den mängd av teknik som de flesta organisationer redan håller på att anamma – tiill exempel VPN, SaaS-applikationer och UC-plattformar.

Omfamna det nya normala

Eftersom världen har accepterat den nya verkligheten med distansmöten som genomförs i flera regioner, är behovet av enhetlig kommunikation starkare än någonsin. Ingen organisation kan dock garantera kontinuitet i verksamheten utan att stärka de anställda med tekniker som möjliggör dem att vara produktiva, inklusive röst- och videoanslutning på alla plattformar.

AudioCodes möjliggör för företagskunder att arbeta hemifrån

Den nya arbetsmiljön kommer att behöva tillgång till höghastighetsbredband för att stödja miljarder samarbetssammankomster i realtid – hemma och på arbetsplatsen. Det underliggande behovet av motståndskraftig och säker åtkomst har blivit viktigare än någonsin tidigare. De företag som är lyckliga nog att redan vara på god väg med flytten till molnet och med start av UC-migreringen är väl positionerade för framgång, när dammet lägger sig och visar upp det nya normala. AudioCodes gör det möjligt för företag att stödja kontinuitet i verksamheter, med fokus på en mängd olika lösningar:

Microsoft Teams

Möjliggör användning av Microsoft Teams, inklusive funktioner för företagsröst, chatt, närvaro och videosamarbete som smidigt integreras med MS Office-appar. AudioCodes Live för Microsoft Teams tar bort komplexitet i integreringen av Teams-samarbete, enhetlig kommunikation och företagstelefoni. Den ger en smidig, snabb och kostnadseffektiv migrering till Teams med röst- och videosamarbete av hög kvalitet.

Zoom

Vi har inte legat på latsidan när det gäller Zoom heller. AudioCodes möjliggör leverans av omfattande Zoom Phone-lösningar enkelt och effektivt med prissättning per användare och månad. Denna dedikerade portfölj av Zoom-certifierade lösningar innehåller allt du behöver för en exceptionell Zoom Phone-upplevelse från början till slut, inklusive IP-telefoner och mötesrumsenheter och verktyg för nätverks- och tjänstehantering.

Arbeta-hemma-agenter

Utnyttja våra befintliga lösningar, som är utformade för arbeta-hemma-agenter i kontaktcenter, kundvård och supportorganisationer. AudioCodes-lösningen kombinerar WebRTC-ändpunkter med en stationär agent-softphone eller -enhet.

VPN-lösa distansarbetare

En plötslig topp i trafiken är en påfrestning för många VPN-installationer som inte har utformats för att stödja och upprätthålla dramatiska kapacitetsökningar. För att leverera motståndskraftig och säker IT-verksamhet måste företag kunna verka samtidigt som de stöder hundratals anställda som arbetar hemma utan VPN-anslutning. AudioCodes har mer än 25 års erfarenhet av att hantera och integrera kommunikationssystem.  Våra sammankomstkontroller stöder den tillväxt och höga tillgänglighet som krävs för stora organisationer.

One Voice Operations Center

OVOC möjliggör en centraliserad hantering för IP-telefoner och mötesenheter, vilket ger en kvalitetsupplevelse hela vägen vid övervakning i en enda, intuitivt webbaserad tillämpning. Detta utvidgar vittomspännande felsökningsverktyg och funktioner för analys av grundorsaker för att stödja distansanvändningsfall, vilket säkerställer en effektiv och stabil kommunikation för team som arbetar hemifrån.

Ladda ner vårt whitepaper för att lära dig mer om hur du skapar verklig framgång i Teams med AudioCodes Live

För mer information vänligen besök vår hemsida på www.audiocodes.com eller kontakta oss via e-post: Benelux&NordicsSales@audiocodes.com.

Med över 25 års erfarenhet inom VoIP, avancerade kommunikationsverktyg, rösthantering och enheter för mötesrum, så är det egentligen mycket lite vi inte klarar av.

Senaste artiklarna

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde.