Så här borde du hantera era företagsabonnemang

Sponsrat av lynes Är du ansvarig för era företagsabonnemang? Grattis eller ska vi säga ”Vi beklagar”. Företagsabonnemang kan vara svårhanterligt och ganska tråkigt. Men det behöver nödvändigtvis inte vara så.

Så här borde du hantera era företagsabonnemang

Vi vill göra ditt jobb enklare. Vi vill att du ska slippa tungrodd administration, långa kötider till kundtjänst och svårtolkade fakturor. Vi vill göra ditt jobb mer Easy.

Möt Easy Subs: Mobilabonnemanget som gör att du slipper prata i telefon.

Abonnemang med användaren i fokus

När vi tog fram våra abonnemang gjorde vi det med användaren i fokus, vi har sedan länge tillhandahållit växeltjänster med stor framgång och frågade därför våra kunder vad de saknade hos sin nuvarande operatör. Svaren såg ut så här

  1. Självservice
  2. Självservice
  3. Flexibilitet
  4. Självservice

Vi förstod att självservice var viktigt för kunderna och det hade vi med oss när vi tog fram våra abonnemang – Easy Subs. Utöver det erbjuder vi flexibla villkor där kunderna kan ändra datapaket upp och ned så att de alltid har rätt abonnemang till rätt person. En användare kan alltid se sin datamängd direkt i vår app och administratören kan se alla användares förbrukning i realtid.

Fakturorna har vi gjort synliga i appen för att förenkla för kunderna, där ser du alltid den senaste fakturan och om den är betald.

Allt det här har vi gjort för att du ska slippa det där onödiga samtalet till kundtjänst.

Abonnemang med enkel administration

Med Easy Subs kan du som administratör enkelt hantera alla dina ärenden direkt i mobilen du slipper ringa kundtjänst och du behöver aldrig tänka på att datamängden inte räcker för medarbetarna.

Som Easy Subs-kund kan du bland annat

  • Beställa nya simkort
  • Skapa nya abonnemang
  • Ändra befintliga
  • Höja & sänka surfmängden
  • Se den senaste fakturan

Vill du veta mer om våra abonnemang? Klicka här!

Senaste artiklarna

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.