nr-logo

Bevakar den svenska telekombranschen

Det här är en annons från iCentrex

Så lyckas du med den digitala arbetsmiljön

Digitalt

Digitaliseringen förändrar snabbt hur vi lever och arbetar. Idag kan du med hjälp av din mobil, surfplatta eller dator jobba i stort sett var du vill. Men med digitaliseringen kommer också krav på välfungerande verktyg. iCentrex erbjuder en komplett kommunikationslösning för den digitala arbetsplatsen som underlättar vardagen och minskar stressen för dig och dina medarbetare.

Dagens och morgondagens digitala arbetsmiljö innebär nya möjligheter och utmaningar. Ofta är vi på språng eller jobbar på olika platser från dag till dag. Arbetsmiljöverket har gjort en kartläggning av den digitala arbetsmiljön och menar att det både krävs kunskap, nya metoder och rutiner för att förbättra arbetsmiljön och minska risken för negativa konsekvenser hos enskilda medarbetare. Idag vet vi till exempel att ineffektiva digitala verktyg kostar både pengar och tid och inte minst skapar stor frustration och stress hos medarbetare. En lyckad digital arbetsmiljö innebär däremot stora vinster och ökar både produktiviteten, effektiviteten och medarbetarnas engagemang.

iCentrex har användaren i fokus

Vi på iCentrex vet vilka verktyg som behövs för att skapa en bra digital arbetsmiljö. Vi erbjuder en digital arbetsplats som är enkel, effektiv och framför allt användarvänlig. Med iCentrex Digital Workplace har du hela tiden din arbetsplats tillgänglig i mobilen, plattan eller datorn. Verktyget fungerar utmärkt både för den enskilda individen och för organisationens kommunikation i stort. Genom appen får du enkelt tillgång till dina samarbeten, konversationer och projekt. Du kan också ringa, chatta och ha videomöten med skärmdelning. Alla funktioner finns på samma ställe för att göra det lätt att få tillgång till det du behöver.

Med iCentrex verktyg kan du som individ dessutom prioritera och styra vad som är viktigt, bland annat genom att stänga av notiser från olika kanaler och genom att använda en smart kalender som tystar telefonsamtal under möten. Sådana funktioner minskar också risken för digital stress och hjälper till att bygga en god arbetsmiljö.  

Upptäck möjligheterna med en digital arbetsplats

Vi är övertygade om att en bra digital arbetsmiljö innebär stora möjligheter. Med vår hjälp blir det enkelt att samla hela företagets kommunikationsbehov i en enda app istället för att använda flera komplexa system. Genom integrationer och API kan även redan befintliga system integreras med verktyget, vilket gör att tjänsten skräddarsys för att passa just er arbetsplats och era behov.

Vi vill hjälpa dig

Vi på iCentrex vill hjälpa företag och organisationer att förbättra sin kommunikation mellan medarbetare, samarbetspartner och kunder ochskapa välfungerande digitala arbetsmiljöer. Vill du ha hjälp av oss? Hör gärna av dig!

Nyheter

  • Annons 4

Här är Plantronics nya namn

AMSTERDAM. Plantronics köpte Polycom under förra året. Nu har man bestämt sig för att byta namn.
– Namnet kommer från grekiska ordet för många, säger Paul Clark.

Conscia Netsafe vinner Cisco-pris

”Customer Experience Partner of the Year 2018. På Ciscos stora partnergala ärades Conscia Netsafe med titeln.
– De har varit först och kommit längst, säger Johan Stenstrand, partnerchef på Cisco.

”Vi har fått in en bra täckning av vår planet”

För två månader sedan släppte Tre sitt företagsabonnemang 3Världen Företag.
Och enligt Sofia Krook, ansvarig för B2B, har lanseringen varit enormt lyckad.
– Vi är jättenöjda och vi ser att det är otroligt attraktivt på marknaden, säger hon.

Iioote expanderar till Stockholm

”Marknadsmoment” och stort säljpotential inom IoT. Det är vad som fått systemintegratören Iioote att inta huvudstaden.
Ni ska man bygga upp ett ICT-kluster tillsammans med Qualit Solutions i Kista.