Tell: En snabbfotad och agil leverantör leder till fler och bättre affärer

Sponsrat av lynes I nästan 25 år har Tell varit det självklara valet av leverantör när det kommer till telefoni och växellösningar för företag i Piteå med omnejd. Sedan tre år tillbaka säljer de kommunikationslösningar via Easy Telefoni och samarbetet, det blomstrar.

Tell: En snabbfotad och agil leverantör leder till fler och bättre affärer

Det personalägda bolaget Tell har gjort en otrolig resa det senaste året som inneburit ett namnbyte, ny organisation och nya arbetssätt.
–  Vi ville skapa framåtlut i Tell, med en ännu bättre dialog, struktur och framförhållning. Säger Ida Snäll, VD på Tell Sverige.

Tidigare var det företagsförsäljning kombinerat med en butik. Butiken är nu ett minne blott när de i juni slog upp portarna till sitt nya showroom som visar upp Sveriges mest framtida arbetsplats.
Showroomet ska fyllas med upplevelser, fräscha produkter och tjänster som hjälper våra kunder att frigöra tid och hantera flöden smidigt och enkelt, så att de får utrymme att göra vad de är bäst på.

Ett värdefullt samarbete

Tell har sålt Easys tjänster i tre år och uppskattar det öppna klimatet och viljan att hjälpas åt.
Vi gillar vårt tighta samarbete, där vi alltid hjälps åt i ett öppet och rakt klimat, alltid med driv och lösningen i fokus.

För Tell är det viktigt att jobba med partners de kan lita på.
Att våra samarbetspartners är professionella, drivna och alerta är avgörande för vår framgång och därför gillar vi att jobba med Easy telefoni. Med Easy vet vi att tjänsten levereras med hög kvalitet och om något ändå skulle gå tokigt, kommer problemet att lösas snabbt och effektivt!

Moderna arbetssätt kräver moderna tjänster

Tells nya kostym gifter sig väl med Easy Telefonis senaste produkter Easy Teams & Subs. En modern kommunikationslösning och lättadministrerade abonnemang. Precis som framtidens arbetsplats borde vara – modern och strukturerad – om man frågar Ida.

Flexibla, snabba och passionerade leder till fler affärer

Med nästan 20 års erfarenhet inom bank och olika chefsroller inom myndigheter uppskattar hon drivet och passionen.
– Hos oss är ingen dag lik, jag imponeras fortfarande över drivet och engagemanget våra medarbetare besitter.
Ida har samma förväntningar på deras leverantörer som på medarbetarna
– Rak kommunikation och nära till beslut är något vi pratar mycket om internt. Därför uppskattar vi samarbetet med Easy extra mycket. De är snabbfotade, agila och ser alltid till att anpassa lösning och tjänst till marknaden och kunden vilket leder till fler affärer för oss

Styrkan att välja fritt

Att låta kunden välja själv är viktigt för Tell som agerar rådgivare åt kunderna.
– Att Easy Telefoni är operatörsoberoende ger oss ett försprång mot våra konkurrenter. De kan själva välja operatör fritt tillsammans med växeln och skulle de sen vilja byta operatör kan de enkelt göra det utan att behöva byta växellösning.

Läs mer om oss här

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.