Vi korar Sveriges bästa TV-paket 2022

Sponsrat av Puffer Under det senaste året har det skett stora förändringar inom tv-branschen i Sverige och utbudet med tv-abonnemang är inte sig likt. Bland annat har Comhem och Tele2 gått ihop och erbjuds nu under namnet Tele2 Tv. Och även Viasat och Canal Digital har gått samma under det nylanserade varumärket Allente.

Vi korar Sveriges bästa TV-paket 2022

Som följd är det många som går i tankarna om att byta tv-leverantör och för att underlätta för alla dessa har vi gjort en stor granskning av de olika valmöjligheterna som finns i jakten på Sveriges bästa tv-paket. Resultatet har vi samlat i följande artikel.

Vilket är det bästa TV-abonnemanget?

Tillsammans med experterna bakom en av de bästa jämföresewebbplatserna för just tv abonnemang, har vi granskat alla de tv-paket som idag finns tillgängliga. Och det finns en tydlig vinnare nämligen Allente Standard; ett paket med stort antal kanaler samt play- och streamingtjänster för ett mycket träffsäkert pris.

Som sagt är Allente ett varumärke som både är helt nytt då det nyligen lanserades, och väletablerat då det är Canal Digital och Viasat som står bakom det. Företaget har idag fyra olika tv-paket – Basic, Standard, Large och Premium – med varierande underhållning och månadskostnad.

Allente Standard kostar idag 399 kronor i månaden och för det priset får man bland annat:

  • 50+ tv-kanaler däribland det absolut bästa inom dokumentär, natur, fakta och internationella nyheter. Givetvis inkluderas även flera barnkanaler.
  • Viaplay Film & Serier och Paramount+ för serier och filmer i absolut världsklass på valfri enhet och skärm, när det passar dig bäst.
  • Allente Appen som gör det möjligt att streama underhållning och titta på tv-program upp till 7 dagar efter att de sänts.
  • Möjligheten att titta på fyra olika enheter samtidigt så att hela familjen kan njuta av den underhållning de vill titta på.
  • Gratis streaming och tv-kanaler när du är ute och reser inom EU.

Skulle det vara så att du saknar något i detta paket, exempelvis sport, kan du välja att uppgradera till Allente Large eller Allente Premium. Dessa paket är dyrare än Standard men för det du får många fler kanaler, Viaplay Total och, framför allt, sporthändelser från hela världen!

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.