Webbutbildning för alla i alla åldrar

Sponsrat av Diploma Utbildning Webbutbildning är populärt av många olika anledningar. Främst drivet att enkelheten, snabbheten och priset. Sedan början av 2000 talet har antalet personer som väljer att gå en webbutbildning ökat drastiskt och många vittnar om att det är en utbildningsform som ger goda resultat, speciellt i dessa Coronatider. Du som har en situation där du inte kan eller vill ta dig till en ort med förutbestämda tider bör kolla om det du vill studera finns tillgängligt via webbutbildning och sedan är det bara att köra igång!

Webbutbildning för alla i alla åldrar

Det finns webbutbildningar eller distansutbildningar av väldigt många olika slag. Du som är intresserad av att gå en webbutbildning kan börja i flera ändar. Antingen så tittar du på själva utbildningsformen, digitalt eller fysiskt (lärarledd eller liknande). Du kan studera en webbutbildning via Universitet och högskola eller via folkhögskola. Du kan gå en webbutbildning som är en så kallad yrkesutbildning (YH) eller studera via Komvux. Du kan gå en webbutbildning som är ett helt program eller bara välja att ta enstaka kurser. Oavsett vad du har för mål med att läsa en Webbutbildning så kommer du att hitta något som passar dig. Hos oss på Diploma finner du över 300 webbutbildningar som dessutom ger dig både intyg och diplom efter avslutad kurs/utbildning

Webbutbildningar för ökat lärande

Diploma Utbildning anammar den så kallade 70:20:10-modellen som bygger på en form av pedagogik för lärande. Istället för att som mer traditionella utbildningar som mestadels sker i föreläsningar och seminarium är våra utbildningar uppbyggda med att 70 % av lärandet sker på arbetsplatsen när du utövar ditt yrke. 20 % genom samtal och feedback och reflektion med dina kollegor och de resterande 10 % kommer från själva utbildningen.

Vidare har också Diploma satsat på något som heter Blended Learning vilket är en kombination av den fysiska och den digitala delen av lärandet. Det bästa av två världar helt enkelt. Bolaget har tagit många av de populäraste utbildningarna i landet och gjort dem i webbformat. Fördelarna med detta koncept är många. Diplomas ledord är närhet, pedagogik, kompetens, behov, teknik och effekt.

Kontoret

Samarbete

Kontaktcenter

Platsannonser

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation och telekombranschen.
Just nu begränsat erbjudande!

Gratis nyhetsbrev!

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Telekomidag sparar mina uppgifter