Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Patrik Björkdahl byter Microsoft mot Enfo

Nytt jobb Från säljchefsjobb på Microsoft till ansvarig för arbetsplatslösningar på Enfo. Patrik Björkdahl ska nu leda utvecklingen av tjänster på det Nordiska it-tjänstbolaget.

Patrik Björkdahl byter Microsoft mot Enfo

Moderna digitala arbetsplatslösningar är hett och ett företag som satsar på det är Enfo. De har nu plockat in en tidigare Microsoft-chef för att leda utvecklingen inom området.
– Jag vill hjälpa våra kunder att få ut så mycket verksamhetsnytta som möjligt i sina digitala investeringar och även utmana traditionellt tänkande genom digital utveckling. Dagens arbetsliv ställer höga krav på flexibilitet och tillförlitlighet när gränsen mellan vad som är arbetsliv, privatliv, arbetsplats och arbetstid förändras. Här finns Enfo med som en enhetlig partner och skapar värdeskapande lösningar baserade på kundens uppdrag, mål och ambitioner, säger Patrik Björkdahl.

Patrik har i sin tidigare roll haft mycket samröre med Enfos, och nu har han alltså lockats över.
– Vi är glada att kunna välkomna Patrik Björkdahl till Enfo. Hans erfarenhet från Microsoft blir en mycket viktig tillgång i vår satsning på området Modern workplace som vi ser har stor tillväxtpotential, säger Erik Brügge, chef för affärsområdet Care.

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation och telekombranschen.
Just nu begränsat erbjudande!

Gratis nyhetsbrev!

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Telekomidag sparar mina uppgifter