Peder Ramel går till Tre

Bredbandsbolagets vd Peder Ramel blir chef för den svenska verksamheten hos mobiloperatören Tre.
Tills vidare ska Johan Lindgren täcka upp för Peder Ramel på Bredbandsbolaget, som tillförordnad vd, samtidigt som han är kvar som vd för Vodafone Sverige.

Peder Ramel blir ansvarig för försäljning, marknadsföring, kundservice och kundrelationer när han tillträder som sverigechef för Tre den 1 augusti i år.

– Jag är mycket glad över att Peder har bestämt sig för att komma till Tre. Allt han har åstadkommit visar att han är rätt person att öka Tres tillväxt i Sverige, både för konsumenter och för företagskunder, säger Shlomo Liran, koncernchef för Tre i Skandinavien.

Peder Ramel har varit vd för Bredbandsbolaget sedan 2002. Nu ersätts han tillfälligt av Johan Lindgren, som tidigare har varit vice vd för Bredbandsbolaget. Idag är han vd för Vodafone Sverige och kommer att stanna på den positionen.

Ägaren Telenor passar samtidigt på att styrka ledningen i Bredbandsbolaget genom att utse Lars-Åke Norling till vice vd, med ansvar för teknik, drift och kundservice. Han har haft ledande funktioner i bolaget sedan 1999.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.