Husqvarnas Petra Sundström till Telekom idag Live

Digitalisering Husqvarnas Petra Sundström fyller nu på den starka talarlistan till Telekom idag Live den 16 maj. Hon kommer att prata om Husqvarnas digitalisering.

Husqvarnas Petra Sundström till Telekom idag Live

Petra Sundström, som är ide- och innovationschef på Husqvarna, är en av drivkrafterna bakom bolagets utveckling mot att börja erbjuda sina produkter som tjänster. Förra året lanserade de ett pilotprojekt med en battery box, där man kunde hyra gräsklippare eller andra trädgårdsverktyg och dela dem med sina grannar.

Petra Sundström är också en stark profil i IoT-sverige där hon bland annat är ordförande i strategiska innovationsprogrammet IoT Sveriges styrelse.

– Det är otroligt roligt att Petra Sundström tackar ja till att tala på vår konferens, säger Kalle Anrell, chefredaktör på Telekom idag.

– Hon vet i praktiken hur man förändrar ett bolag och är dessutom en mycket duktig och erfaren talare. Det kommer att bli spännande att lyssna på henne.

Hela programmet hittar du på telekomidag.se/live och där kan du också boka din biljett till konferensen.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.