Pexip växer – vill leverera videomöten till konsumenter

videomöten Norska videomötesexperten slår sig ihop med Skedify

Pexip växer – vill leverera videomöten till konsumenter

Norska Pexip har blivit framgångsrika i en nisch där man levererar videomötestjänster till kunder med högt ställda krav på säkerhet, till exempel inom försvarsindustrin och finanssektorn. I dag har man användare i 190 olika länder.

Någonting är fel

Du är inloggad som prenumerant hos förlaget Pauser Media, men nånting är fel. På din profilsida ser du vilka av våra produkter som du har tillgång till. Skulle uppgifterna inte stämma på din profilsida – vänligen kontakta vår kundtjänst.
Telekom idag premium

Läs vidare – starta din prenumeration

  • Tillgång till vår digitala Premium-tjänst om professionell kommunikation.
  • Nischade nyhetsbrev för Professional och Contact Center.
  • Få tillgång till alla avsnitt i vår utbildnings-tv om Teams-telefoni, SD-Wan och Chattbotar.
  • Sex papperstidningar om året med tydligt fokus på Telekom-branschens viktigaste frågor.
Redan prenumerant?

Nu köper Pexip företaget Skedify för att skynda på leveransen av videomöteslösningar där företag kommunicerar med konsumenter. Skedify är belgiskt och erbjuder en molnbaserad tjänst för att hantera kundmöten, både fysiska och virtuella.

Förbättrar kundupplevelsen

Videomöten har vuxit i popularitet under coronapandemin, inte bara internt på företag utan även i mötet mellan företag och slutkund. Enligt Pexip har många e-handlare och finansiella aktörer fått upp ögonen för hur videomöten kan förbättra kundupplevelsen och kundmötet.

Pexip lyfter särskilt Skedifys funktioner för schemaläggning av kundmöten och för att identifiera potentiella kunder och kartlägga deras önskemål.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.