Phonera knyter fast telefoni till mobilen

Mobil Centrex från Phonera ska göra dig tillgänglig i alla lägen genom att koppla ip-växeln och den fasta telefonanknytningen direkt till din mobil.

Phonera knyter fast telefoni till mobilen

Phoneras egenutvecklade Mobil Centrex-lösning ska se till att användaren ständigt är anträffbar, oavsett om du befinner dig på kontoret eller i bilen.

– Du får alla fördelar med ip-centrexanknytningen och är samtidigt tilllgänglig och fri att arbeta där och när det passar dig, säger Robert Öjfelth, vd för Phonera Telefoni.

Till den virtuella växeln går det att ansluta kontor, filialer och hemarbetsplatser. Växeln administreras via ett webbgränssnitt och Phonera hävdar att den kostnadseffektiva lösningen enkelt kan växa med företaget.

Ringer det i den fasta anknytningen väljer du själv att svara i den eller i mobilen. Utgående mobilsamtal och sms kan göras via växeln och användaren kan själv välja vilket nummer som ska visas.

Andra funktioner som ingår från start är ett personligt användargränssnitt, röstbrevlåda och avisering till e-post samt växelfunktioner så som att koppla vidare samtal direkt i mobilen.

Phoner Mobil Centrex kostar 199 kronor per månad och anknytning.

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation och telekombranschen.
Just nu begränsat erbjudande!

Gratis nyhetsbrev!

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Telekomidag sparar mina uppgifter