IT-projektledare

Om tjänsten

IT-projektledare

Tjänst: IT-projektledare

Företag: Chief Consulting AB

Sista ansökan: 2021-03-31

Ansökan: Ansök här

Låter det inspirerande att få vara en del i ett specialiserat bolag inom en global koncern med tydliga mål och möjligheten att få jobba med talangfulla kollegor som brinner för ledarskap?

Utveckla då din expertis med oss andra entreprenörer på Chief och skapa något unikt inom ledarskap och konsultverksamhet!

Vem vi söker?

Vi söker nu fler professionella IT-projektledare som vill vara en del av vårt team inom digitalisering!
Du behöver vara en stark ledare som gärna driver projekt som befinner sig i gränslandet mellan verksamhet och IT. Du gillar att ta dig an olika uppdrag och roller som exempelvis projektledare, produktägare, teknisk projektledare eller agil coach.
Kommunikationsförmåga och ett anpassat ledarskap ser dina referenser som några av dina framstående styrkor som tillsammans med dina andra egenskaper gör att du är en positiv individ som skapar välfungerande team.
Då vi har en stor bredd i våra samarbetspartners så bör du se positivt på möjligheten att prova på olika branscher där du kan påverka produkter och tjänster för människor inom exempelvis konsumentprodukter, betallösningar, Life Science, fordon, försvar, hälsa, infrastruktur, inbyggda system med flera.
Du bidrar gärna med din kunskap och engagemang till kulturen på Chief för att utveckla affären, kollegor och bolaget tillsammans med oss som en del i din egna personliga utveckling.
Viktiga kompetenser och egenskaper hos den vi söker

Vi ser gärna att du har en ingenjörsexamen med ca 3 – 10-års dokumenterad erfarenhet inom IT där du baserar din kompetens på tekniska roller med en spets inom ledarskapsroller.
Du har ett intresse och kompetens för agila IT-projekt inom AI, molnlösningar, industrin, spel, betallösningar, mekatronik, energi eller liknande.
Du har ett erkänt professionellt och affärsmässigt driv där du som ledare skapar engemang hos ditt team mot ett gemensamt mål.
Din personlighet sprider positiv energi, du har lätt för att kommunicera med människor, du är van vid att hitta kreativa lösningar som gör att du är omtyckt ledare och får saker genomförda på ett effektivt sätt.
Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.
Meriterande med certifiering enligt SAFe, Scrum, PMI, IPMA, ITIL, DevOps eller motsvarande.
Vi ser positivt på om du dessutom har intresse och talang för foto, musik, grafisk design eller något annat spännande.

Varmt välkommen till Chief

Chief grundades med fokus på att sammanstråla kompetenser inom ledarskap med en gemenskap, engagemang och entreprenöranda som gör att vi kan erbjuda våra medarbetare samt kunder/samarbetspartners rätt förutsättningar för framgång!

Vi erbjuder en positiv, härlig stämning och tillgången till spännande projekt hos någon av våra samarbetspartners på en global marknad samt ett omfattande kontaktnät som ledare, vilket alla gynnas av i resten av arbetslivet.

Vi stöttar och coachar våra Chiefs i deras karriär och personliga utveckling på bästa sätt för varje individ. Vi erbjuder skräddarsydda utbildningar och certifieringar inom projektledning och ledarskap baserat på ens erfarenhet så väl som ambitioner.

Vi tror på anpassning och valfrihet vilket sätter sin prägel på oss med allt från förmåner för våra medarbetare till våra erbjudanden till kund. Ett exempel speglas i bland annat möjligheten att välja mellan tre olika förmånspaket som är anpassade för var i livet du befinner dig just nu och vad du anser är viktigast.

Vi är ett ambitiöst konsultbolag med fördelarna i ett mindre bolag i kombination med en global affärspartner vilket möjliggör de rätta strategiska valen och satsningarna tillsammans med våra medarbetare!

Ansökan

Återkoppling och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag med CV, betyg och personligt brev eller något annat innovativt som uppfyller samma syfte.

Vill du veta mer om Chief och rollen – kontakta gärna mig så berättar jag mer.
Patrick Sandlund, Vice VD
Telefon: 070-888 56 57

Senaste artiklarna

Lär dig mer!

Professional

Whitepaper

Contact center

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.