Analytisk IT-chef Infrastruktur

Om tjänsten

Analytisk IT-chef Infrastruktur

Tjänst: Analytisk IT-chef Infrastruktur

Företag: Holmen AB

Sista ansökan: 2022-03-16

Ansökan: Ansök här

Gillar du struktur och vill jobba i ett företag med utvecklingsmöjligheter? Vill du jobba i en framtidsbransch med en klimatsmart råvara som utgångspunkt?

Din nya arbetsplats?

Holmen IT är koncernens centrala IT-funktion. Hos oss sitter flertalet av koncernen IT specialister vilket gör att du alltid har nära till kunniga kollegor. Idag är vi omkring 50 medarbetare och vår huvudort är Norrköping. Vi sitter i vackert belägna lokaler vid Strömmen i centrala Norrköping med bara några minuters promenad till resecentrum. Holmens verksamhet är dock utspridd på flera orter, både inom och utanför Sverige, så räkna med att få resa då och då.

Våra värderingar – mod, engagemang och ansvar- och ett genuint hållbarhetstänk, är självklarheter för oss som jobbar här och präglar vår företagskultur

Din framtida utmaning

Rollen som avdelningschef för Infrastruktur är både utmanande och spännande och du kommer att leda och utveckla medarbetarna i teamet och stötta verksamhetens utvecklingsarbete inom IT samt ingå i Holmen IT:s ledningsgrupp. Du ansvarar för den interna leveransen av infrastrukturstjänster till koncernens alla verksamhetsområden.

Du leder en grupp med ansvar för all IT infrastruktur inom Holmen. I det dagliga samordnar och effektiviserar du gruppens arbete mot uppsatta mål, strategier och processer. Som chef och ledare i Holmen förväntas du arbeta med målstyrning och ett coachande förhållningssätt för att utveckla både processer och medarbetare.

Du får ett brett kontaktnät med Holmens olika verksamheter och arbetar med förvaltningsuppdrag kopplat till vår infrastruktur i egen miljö och i Microsoft Azure. Vi har även pågående och planerade strategiskt viktiga IT projekt där teamet är involverade och har olika roller och ansvar.

För att lyckas i rollen

Du är analytisk med ett genuint engagemang och med god samarbets- och organisationsförmåga. Du är lyhörd, gillar att arbeta nära verksamheten och kombinerar förståelse för ITIL-baserade processer med god teknisk kompetens om datacenter operation och IT infrastruktur.

Som ledare är du kommunikativ och ger en tydlig riktning, du motiverar, sätter mål och följer upp. Du drivs av att se dina medarbetare växa och att effektivisera avdelningens arbete med ett coachande, utvecklande och resultatfokuserat förhållningssätt.

Du har flerårig relevant arbetslivserfarenhet i ledande befattning och gärna en högskoleexamen med IT-inriktning eller annan relevant utbildning för rollen.

Då rollen innebär arbete mot koncernens fem affärsområden utspridda över hela Sverige så måste du trivas med att resa en del i jobbet. Rollen medför även internationella kontakter vilket innebär att du måste behärska engelska i såväl tal som skrift.

Erfarenhet av att arbeta agilt och med ett arbetssätt som drivs av ständiga förbättringar samt vana att arbeta i projektform är meriterande.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en utmanande och ansvarsfull nyckelroll med stora möjligheter att påverka hur såväl arbetssätt inom Holmen IT som hur koncernens IT-lösningar utvecklas. Hos oss arbetar du självständigt inom givna ramar. Vi prioriterar god arbetsmiljö, effektiva arbetssätt och värdeskapande arbete. Du kommer att känna att du bidrar till Holmens utveckling samtidigt som du har roligt på jobbet!

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete med stort eget ansvar. Vi har en öppen och välkomnande atmosfär som genomsyras av våra värderingar mod, engagemang och ansvar.

Ansök redan idag!

Senaste artiklarna

Lär dig mer!

Professional

Whitepaper

Contact center

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.