Ansvarig IT-processer & Kvalitetssäkring

Om tjänsten

Ansvarig IT-processer & Kvalitetssäkring

Tjänst: Ansvarig IT-processer & Kvalitetssäkring

Företag: Carnegie

Sista ansökan: 2019-04-30

Ansökan: Ansök här

Gillar du IT-processer, styrning och kvalité? Har du erfarenheten av ITIL och COBIT och har jobbat med implementation och förbättringar?

Vill Du arbeta i en roll, där Du kommer göra skillnad?

Carnegies övergripande roll är att sammanföra kapital och investeringsmöjligheter. På så sätt bidrar vi till en hållbar ekonomisk utveckling för privatpersoner, företag, institutioner, kapitalmarknad och samhället i stort.

På Carnegies IT-avdelning i Stockholm arbetar idag ca 60 personer. Verksamheten består av funktioner inom IT-drift, support, systemförvaltning och utveckling. Det övergripande uppdraget för IT är att leverera moderna IT-lösningar och professionella tjänster för att stödja företagets olika affärsområden.

Din roll

Vi söker nu en person med stor erfarenhet av IT-processer och IT-styrning som kan hjälpa oss att samordna, utveckla och optimera våra IT-processer. Kvalité och säkerhetsmedvetenhet är andra egenskaper som är viktiga i denna roll. Det är därför ett plus om du har god kännedom även inom dessa områden. Du kommer ha ansvar för att:

  • Definiera mål och strategi för IT-processer & -styrning
  • Föreslå processförbättringar, stötta processägare i implementation samt uppföljning av resultat
  • Definiera KPI:er för uppföljning och styrning
  • Ta fram/uppdatera mallar och annan relevant dokumentation

För att lyckas i rollen behöver du trivas i en föränderlig miljö där du har möjlighet till stor påverkan. Vi ser att du är en självgående person som gillar att ta initiativ, hitta förbättringar och föreslå/införa lösningar samtidigt som du är kvalitetsmedveten och noggrann. Vi tror att du har:

  • Några års erfarenhet av att införa och förvalta IT-processer
  • Ett operativt och kommunikativt arbetssätt tex genom att vara delaktig i förbättringar/implementationer tillsammans med processägare
  • God kännedom om ITIL och COBIT 5 då vi delvis jobbar med dessa ramverk
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Det är ett plus om du även har

  • Kännedom om DevOps, PM3 och Lean
  • Kännedom om COSO, ISO 9000 och ISO 27001

Carnegie erbjuder våra anställda ett omväxlande och stimulerande arbete i en dynamisk arbetsmiljö där hög kvalitet prioriteras. Det är vår övertygelse att laganda, samarbete och mångfald skapar bättre resultat än summan av enskilda insatser. Att arbeta på Carnegie ställer höga krav, men ger också goda utvecklingsmöjligheter.

Låter detta intressant? Tveka inte att ansöka redan idag!

Tjänsten är på heltid med placering på vårt huvudkontor i centrala Stockholm. Urval och intervjuer görs löpande så vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor eller önskar mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Lennart Lindholm eller HR Partner Erik Gripler:

lennart.lindholm@carnegie.se
+46 (73) 417 88 55

erik.gripler@carnegie.se
+46 (8) 5886 91 55

Välkommen med Din ansökan!

Ansök via www.carnegie.se/career.

Senaste artiklarna

Lär dig mer!

Professional

Whitepaper

Contact center

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.