Är du Cancerfondens nya IT-chef?

Om tjänsten

Är du Cancerfondens nya IT-chef?

Tjänst: Är du Cancerfondens nya IT-chef?

Företag: Cancerfonden

Sista ansökan: 2018-03-11

Ansökan: Ansök här

Dina arbetsuppgifter
Cancerfondens vision är att besegra cancer. Målet är att färre ska drabbas och fler överleva. För att nå dit arbetar organisationen med forskningsfinansiering, kunskapsspridning och påverkansarbete. Cancerfonden får inget statligt stöd utan är helt beroende av testamenten och gåvor från privatpersoner och företag.

Till kontoret i Stockholm söker vi nu en IT-Chef som vill vara med och driva utvecklingen av Cancerfondens verksamhet med ett ökat fokus på digitalisering.
På kontoret i centrala Stockholm sitter idag 70 engagerade kollegor som under sommaren 2017 genomgick en omorganisation för att skapa bättre förutsättningar för tillväxt att nå de medvetet högt uppsatta målen.

Cancerfonden står inför ett antal olika utmaningar som man som IT-Chef kommer få hugga tag i, däribland att uppdatera och byta ut föråldrade IT-system och att flytta plattformen till en molnbaserad lösning.
IT-avdelningen består idag av tre personer som fungerar som verksamhetens IT-stöd, samt extern hjälp av olika IT-leverantörer.

I dina arbetsuppgifter som IT-Chef ingår i stora drag att:
– Se över en strategisk utveckling av IT-funktionen i organisationen med digitalisering i fokus

– Ansvara för att utveckla organisationen genom införande av effektiva processer, arbetssätt och kommunikation

– I rollen som beställare säkerställa leverans och uppföljning av outsourcade IT-leverantörer och utifrån dialog med organisationen säkerställa verksamhetens behov

– Stödja verksamheten med IT- och processkunskap

Din profil
För att lyckas i rollen som IT-Chef ser vi att du har erfarenhet av att omfamna hela IT-området, att har ett helikopterperspektiv såväl som att kunna fördjupa dig i detaljnivå. Vi ser meriterande på att du har några års erfarenhet av en liknande roll sedan tidigare.
Cancerfonden strävar mot att ständigt utvecklas, därför ser vi att du som person är flexibel och har vana av att skräddarsy lösningar efter situationen och har ett förändringsbenäget tänk.

Du är driven av att lyssna in till organisationen, och en vilja att utveckla verksamheten inom IT-området. Du ser det som en självklarhet att uppnå bästa möjliga resultat tillsammans, som den lagspelare du är.
Rollen innebär även många olika kontaktytor med hela verksamheten, vilket kräver att du uppskattar kommunikation och är en stjärna på att lägga pusslet efter de förutsättningar som ges. Som person är du prestigelös och ödmjuk med struktur och ordning runt omkring dig. Du ser hela tiden proaktivt på nästa steg, är lyhörd till organisationen och tänker alltid problemlösande, – ingenting är omöjligt.

Du ser värdet i att både vårda och utveckla verksamhetens mål att digitaliseras, och har ambitionen att löpande kommunicera med såväl IT-avdelningen som hela verksamheten, vilket ställer krav på din mer tålmodiga- och pedagogiska sida.

Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

VARFÖR CANCERFONDEN
Vi söker dig som vill bidra till att besegra cancer. Du söker och sprider kunskap inom ditt ansvarsområde. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och drivs av att kunna göra skillnad. Vidare tror vi att du är nyfiken på förändring och modig nog att utmana etablerade sätt att tänka och arbeta på.
För att förbli en kreativ och innovativ organisation behöver Cancerfonden se till att vara en arbetsplats där medarbetarnas olikheter bidrar till att utveckla organisationen. Har du unika kvaliteteter, bakgrund eller egenskaper vill vi hemskt gärna komma i kontakt med dig.

Sista ansökningsdag
I denna rekrytering samarbetar Cancerfonden med MaxKompetens, vid frågor eller funderingar kontakta rekryteringsansvarig Katarina Bjernefalk på telefon 070 512 49 15 eller katarina.bjernefalk@maxkompetens.se
Skicka in din ansökan så snart som möjligt dock senast 11 mars 2018.

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!
Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.

Senaste artiklarna

Lär dig mer!

Professional

Whitepaper

Contact center

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.