IT-chef/Business Information Manager till PON Equipment

Om tjänsten

IT-chef/Business Information Manager till PON Equipment

Tjänst: IT-chef/Business Information Manager till PON Equipment

Företag: PON Equipment

Sista ansökan: 2019-04-01

Ansökan: Ansök här

Vill du arbeta med ett världsledande varumärke i en dynamisk och internationell miljö där du får skapa din egen roll?

Då kan det här vara tjänsten för dig!

PON Equipment har genomgått stora förändringar och ser nu ljust på en traditionell industri som ska moderniseras. Rollen är bred och innebär strategiskt, operativt och digitalt ansvar för den svenska IT-verksamheten.

I rollen som IT-chef på PON Equipment äger du leveransen av IT-lösningar och ansvarar för att skapa de allra bästa förutsättningarna för våra återförsäljare.

Det innebär att du bl. a kommer att hantera affärsprojekt, bygga starka relationer med kunder, leverantörer och andra intressenter både internt och externt. Samarbeta med andra IT-team för att fastställa global och lokal arkitekturstandard, utvärdera nya verktyg och teknologier, ansvara för förbättringar av system och IT-processer. Dessutom kommer du att äga och utveckla PON Equipments digitala transformation. I rollen ingår också att leda det lokala onsite teamet om ca 4 personer.

DIN BAKGRUND

Du och din personlighet är väldigt viktig i den här rollen!

PON Equipment söker dig som är strategisk, har ett entreprenörstänk, en massa energi och vågar stå upp för dina beslut och prestigelöst kan backa om det blir fel. Du är också en person som tycker om att samarbeta, ser lösningar och drivs av ett nöjt team och nöjda kunder.

Vi hoppas du är resultatfokuserad, bra på att förhandla, lyssna och kommunicera, samt att du gillar en dynamisk miljö.

Du har stor affärsförståelse, en allmän IT-kunskap (troligen har du jobbat hands-on med IT) och erfarenhet av modernt ledarskap.

ÖVRIGT

Du har en spännande, utmanande och rolig resa framför dig och du kommer att få stöd och hjälp med att lyckas på vägen.

I rollen rapporterar du hierarkiskt till VD:n och funktionellt till Director IT som sitter i Holland. Det förekommer resor i tjänsten, mest inom Sverige, men även till Holland. PON Equipments kontor ligger i Mölndal vid Pedagogen.

PONs värderingar: Passion to perform, Trust to act, Act responsibly och Make it fun!

Låter det som en intressant tjänst för dig? Tveka inte att höra av dig om du vill veta mer till ansvarig rekryterare Cais-Mari Bengtsson 0728-579 789 (lite svår att nå v.7)

Pon Equipment AB är exklusiv återförsäljare av Caterpillar i Sverige. Vi täcker Bygg & Anläggning, Industri samt Gruvdrift med över 100 maskinmodeller. Pon Equipment AB är en exklusiv återförsäljare av Caterpillar i Sverige och täcker Bygg & Anläggning, Industri samt Gruvdrift. Vi har ett stort utbud av olika maskintyper och fokuserar på kvalitet och gedigen service i alla led.

Läs mer på https://www.pon-cat.com/se

Senaste artiklarna

Lär dig mer!

Professional

Whitepaper

Contact center

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.