nr-logo

Bevakar den svenska telekombranschen

DevOps Manager till Skyresponse

Litet men snabbväxande SaaS-bolag med IoT-lösningar

Skyresponse utvecklar ett avancerat och ledande molnbaserat system för larm- och incident-hanteringstjänster. Systemet används för att skapa säkerhet för människor och maskiner genom att reagera på avvikelser och säkerställa att de når fram till rätt person eller system. Det ger full spårbarhet genom hela larm- och incidenthanteringskedjan som dokumenteras i realtid, är fullt skalbart och globalt tillgängligt. 

Våra IoT-applikationer i fokus nu är främst inom äldreomsorg och säkerhet men även inom andra områden där IoT skapar möjligheter för alarmhantering.  Våra kunder finns framförallt i Norden och vi påbörjar nu vår internationella expansion i övriga Europa. Techteamet, chefsarkitekt och produktchef finns på kontoret i Luleå, och huvudkontoret med sälj, marknadsföring, projektteam och ekonomi finns centralt i Stockholm.

 Din roll

Som DevOps Manager blir du ansvarig för att leda och växa vårt tech-team i Luleå, och för att styra och följa upp våra externa konsulter i Sverige och Ukraina. Du kommer att leda och initialt även själv arbeta i teamet i Luleå, som just nu består av fem personer som arbetar med utveckling, operations och support. Du vidareutvecklar vårt agila arbetssätt och rekryterar parallellt för att bygga ut kapaciteten i teamet. Du ansvarar för planering av resurser, för att vi levererar rätt produkter i tid och att supporten till våra kanalpartners fungerar bra. I nära samarbete med produktchef, chefsarkitekt och våra kommersiella team säkerställer du fokus på projekt som möjliggör skalbarhet i linje med strategiska vägval för vår produktportfölj, såväl som på förbättringar av programvara och releaser.

Rollen innebär ett övergripande ansvar för Luleå-kontoret, centralt beläget på Storgatan, med regelbundna möten på Stockholmskontoret där du samarbetar med sälj- och projektteamen. Du rapporterar till VD Martin Reidevall och blir del av ett kvalificerat och engagerat ledarteam som präglas av höga ambitioner, helhetssyn och laganda.

 Din profil

Vi söker dig som är en erfaren ledare med mer än tio år i DevOps-organisationer där du drivit utveckling av organisation och arbetssätt med goda resultat. Du har erfarenhet av att bygga agila team och av att samarbeta med andra funktioner för att skapa kundvärde i linje med övergripande strategi för bolaget och för produktportföljen. Du har en bred teknisk bakgrund och god förståelse för molnlösningar, som är en del av vårt dna. Det är meriterande om du har erfarenhet av second och third line support.

Du är bra på att utmana, förankra och driva DevOps prioriteringar framåt, samtidigt som du kan balansera tekniska och kommersiella perspektiv för att skapa tillväxt och resultat över tid. Eftersom rollen innebär nära samarbete med andra funktioner, behöver du vara en lagspelare med mycket bra kommunikationsförmåga.

Har du det vi söker och vill göra skillnad i en öppen, entreprenöriell kultur som bygger på personligt engagemang och tätt samarbete? Ansök idag! Intervjuer sker löpande.

För mer information är du välkommen att kontakta vår konsult Karin Ivarson på karin@proastri.se eller på + 46 708 24 69 08, eller vår VD Martin Reidevall på martin.reidevall@skyresponse.se eller +46 706 95 60 14.

Välkommen till oss!

For English version: https://jobb.ants.se/jobs/1652…

Annonsör Skyresponse

Ansök

Sista ansökningsdag: 1 april 2019

Fler nyheter

  • Annons 4

Här är Plantronics nya namn

AMSTERDAM. Plantronics köpte Polycom under förra året. Nu har man bestämt sig för att byta namn.
– Namnet kommer från grekiska ordet för många, säger Paul Clark.

Conscia Netsafe vinner Cisco-pris

”Customer Experience Partner of the Year 2018. På Ciscos stora partnergala ärades Conscia Netsafe med titeln.
– De har varit först och kommit längst, säger Johan Stenstrand, partnerchef på Cisco.

”Vi har fått in en bra täckning av vår planet”

För två månader sedan släppte Tre sitt företagsabonnemang 3Världen Företag.
Och enligt Sofia Krook, ansvarig för B2B, har lanseringen varit enormt lyckad.
– Vi är jättenöjda och vi ser att det är otroligt attraktivt på marknaden, säger hon.

Iioote expanderar till Stockholm

”Marknadsmoment” och stort säljpotential inom IoT. Det är vad som fått systemintegratören Iioote att inta huvudstaden.
Ni ska man bygga upp ett ICT-kluster tillsammans med Qualit Solutions i Kista.