Förvaltningsledare inom IT infrastruktur

Om tjänsten

Förvaltningsledare inom IT infrastruktur

Tjänst: Förvaltningsledare inom IT infrastruktur

Företag: Rikshem

Sista ansökan: 2021-01-08

Ansökan: Ansök här

Om Rikshem

Rikshem bildades 2010 och är idag är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Med över 30 000 lägenheter och samhällsfastigheter på utvalda orter över hela Sverige arbetar vi för att erbjuda bra boenden och trygga miljöer för våra kunder att leva och verka i. Vi tar nu nästa steg i vår utveckling med bland annat fokus på hållbarhet, digitalisering och kundmötet. Nu erbjuder vi dig möjlighet att vara med på en spännande resa och göra skillnad på riktigt hos ett fastighetsbolag som kombinerar affärsmässighet med samhällsengagemang.

Rikshems drygt 260 anställda arbetar framförallt ute i deras fastigheter med service, underhåll och fastighetsutveckling. Rikshem har områdeskontor på 13 orter runt om i Sverige + huvudkontoret i Stockholm. Med en platt organisation och snabba beslutsvägar vill dem ge sina hyresgäster bästa möjliga service. Rikshem har valt att sköta större delen av förvaltningen i eget bolag för att kunna ha full kontroll och insyn i skötseln. På huvudkontoret i Stockholm jobbar medarbetarna med till exempel hyresredovisning, ekonomi, affärsutveckling och kommunikation.

Din roll som Förvaltningsledare IT inom Infrastruktur

Som Förvaltningsledare IT inom infrastruktur arbetar du på digitaliseringsavdelningen som idag är nio medarbetare. Digitaliseringsavdelningen ansvarar både för bolagets processer och IT-stöd, samt bolagets affärs- och verksamhetsutveckling genom digitalisering. Rikshem söker nu en Förvaltningsledare IT för området infrastruktur som kan ansvara för förvaltning och utveckling av Rikshems IT-infrastruktur (nät, server, AD). Arbetet går även ut på att:

 • Ansvara för planering, styrning och uppföljning av utvecklingsarbetet inom området
 • Ha budgetansvar för ditt digitaliseringsområde, Infrastruktur
 • Avtalstecknande och kontinuerlig uppföljning och dialog med Rikshems externa systemleverantörer inom digitaliseringsområdet
 • Ta fram och förvalta rutiner och riktlinjer för säkerställande av god informationssäkerhet
 • Utifrån ett infrastrukturansvar ha många olika kontaktytor och ett nära samarbete med övriga systemleverantörer inom de andra digitaliseringsområden

Dina kvalifikationer

 • Universitets- eller högskoleutbildning inom IT
 • Minst 3 års relevant erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
 • Tidigare erfarenhet av att arbeta i en outsourcad IT-miljö
 • God vana av infrastruktur (nät,server, AD)
 • Vana av att arbeta i PM3 och ITIL & informationssäkerhetsarbete
 • Meriterande är att ha erfarenhet inom projektledning

För att lyckas i rollen som Förvaltningsledare inom IT infrastruktur är du driven, självgående och du trivs med att ta mycket ansvar. Du har en analytisk förmåga och har ett helhetsperspektiv. Som person är du kommunikativ, lyhörd och gillar att ha många bollar i luften och är lösningsorienterad.

Placeringsort: Vasagatan 52, Stockholm.

Låter rollen som Förvaltningsledare inom IT infrastruktur till Rikshem intressant? Urvalet sker löpande tveka därför inte att ansöka redan idag! Denna rekryteringsprocess hanteras av Needo. Vid frågor gällande tjänsten kontakta Felicia Lindhe på felicia.lindhe@needo.se eller 0707618684.

Senaste artiklarna

Lär dig mer!

Professional

Whitepaper

Contact center

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.