Head of IT Operations till expansiva Cabonline

Om tjänsten

Head of IT Operations till expansiva Cabonline

Tjänst: Head of IT Operations till expansiva Cabonline

Företag: Cabonline

Sista ansökan: 2018-10-21

Ansökan: Ansök här

Vill du arbeta på ett av Europas mest expansiva IT-bolag inom transporttjänster? Cabonline söker dig med ett brinnande intresse för att leda och utveckla andra samt att tillsammans lyfta verksamheten till nästa nivå.

OM FÖRETAGET

Cabonline erbjuder flexibla transporttjänster i världsklass. Med ledande teknik förenklar de processen för åkerier, förare och kunder genom att hjälpa dem att hitta den perfekta matchningen. Bolaget är marknadsledande och befinner sig i en tillväxtfas där de expanderar internationellt och ständigt tar nya marknadsandelar. I dagsläget samarbetar Cabonline med transportörer över hela Norden genom sina taxibolag Svergietaxi, Taxi Kurir och TOPCAB.

Som anställd på Cabonline sitter du i öppet landskap i fina lokaler i Stockholm vid Hötorget.

ARBETSUPPGIFTER

Som Head of IT Operations är ditt huvudsakliga ansvarsområde att säkerställa driften av bolagets alla system. Detta sker genom de team du ansvarar för samt genom din budget. Som yttersta ansvarig är det din uppgift att agera kontaktpunkt gentemot de externa tekniska leverantörer som bolaget samarbetar med. Du kommer då driva projekt i enlighet med Cabonlines IT-strategi.

I rollen har du personalansvar för en grupp om tio personer samt arbetsleder de externa konsulter som stöttar dessa team. Teamen består av seniora personer som besitter en hög teknisk kompetens.

Som Head of IT Operations ingår du i Cabonlines IT-ledningsgrupp där du utgör en nyckelroll. Du kommer erbjudas stora möjligheter att påverka bolaget fortsatta utveckling i samråd med CTO och utvecklingschefen.

UTBILDNING, ERFARENHET OCH PERSONLIGA EGENSKAPER

• Erfarenhet av att arbeta i en ledande roll, exempelvis som teamledare eller projektledare
• Minst ett par års erfarenhet av att arbeta i en Operations-verksamhet
• Erfarenhet av att driva verksamhetsförändringar inom en IT-organisation
• Meriterande med erfarenhet av personalansvar
• Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska såväl som engelska

Som person är du entreprenöriell och du drivs av möjligheten att leda och motivera medarbetare runt omkring dig. Vi ser att du är en inspirerande ledare som besitter erfarenhet att på ett strukturerat sätt initiera och driva förändringar med goda resultat. Du triggas av utmaningar och besitter god förmåga att hantera både operativa och strategiska problem som dyker upp i det dagliga arbetet.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm, Hötorget
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Senaste artiklarna

Lär dig mer!

Professional

Whitepaper

Contact center

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.