IT-ansvarig

Om tjänsten

IT-ansvarig

Tjänst: IT-ansvarig

Företag: Chalmersfastigheter AB

Sista ansökan: 2022-07-13

Ansökan: Ansök här

Som IT-ansvarig kommer du primärt att leda drift och utveckling av Chalmersfastigheter AB och AB Chalmersska husets IT-miljö. Du kommer att vara aktiv i vårt utvecklingsarbete där du planerar, prioriterar och driver nya och pågående projekt. Vidare jobbar du med att ta fram, implementera och följa upp tekniska strategier och fatta beslut kring val av nya system och samarbetspartners. Visionen är att bygga upp en stark IT-funktion. Genom att vägleda organisationen i att välja vilka nya verktyg och digitala hjälpmedel som ska användas framöver kommer du som IT-ansvarig påverka hela företagets digitala resa.

Din profil

Vi söker dig som har ett stort och brett intresse för IT. Du har förmågan att agera rådgivande och beslutsfattande mot verksamheten och leverantörer i frågor kopplat till IT. Vidare har du en bakgrund där fokus har varit på nätverk/servrar/hårdvara och känner dig trygg i att driva projekt inom dessa områden. I ditt tidigare arbete har du agerat kravställare och är van vid att driva samarbetet med nya och befintliga partners.

I rollen som IT-ansvarig kommer du att vara ytterst ansvarig för IT vilket ställer krav på en god förmåga att vara självgående. Du kan kommunicera IT på ett pedagogiskt sätt till olika delar av verksamheten. Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning inom relevant område eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Ansökan

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Experis för Chalmersfastigheters räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av Chalmersfastigheter. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryterare Paula Skoglund på paula.skoglund@se.experis.com, Susanne Alderling på susanne.alderling@se.experis.com eller Mark Ferrer på mark.ferrer@se.experis.com.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan senast 13 juli!

Om Chalmersfastigheter

Chalmersfastigheter AB är Chalmers eget fastighetsbolag och ägs i sin helhet av Stiftelsen Chalmers tekniska högskola. Vår primära uppgift är att försörja Chalmers med lokaler i egna eller inhyrda fastigheter. Vi vill erbjuda tillgång till mötesplatser som stimulerar till kreativa möten; campus och inspirerande och hållbara kunskapsmiljöer som attraherar de bästa talangerna från hela världen.

Vi skapar hållbara och inspirerande campus och mötesplatser i världsklass. På detta sätt bidrar Chalmersfastigheter till att Chalmers får så bra förutsättningar som möjligt för att uppnå sitt mål – att vara ett internationellt ledande tekniskt universitet.

Totalt äger och aktivt förvaltar vi ca 30 byggnader med sammanlagt 172 000 kvm uthyrningsbar lokalyta. Vi är 35 anställda som sitter i trevliga lokaler centralt i Göteborg. Läs gärna mer om oss på www.chalmersfastigheter.se

Senaste artiklarna

Lär dig mer!

Professional

Whitepaper

Contact center

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.