IT ansvarig

Om tjänsten

IT ansvarig

Tjänst: IT ansvarig

Företag: Hydac AB

Sista ansökan: 2022-07-20

Ansökan: Ansök här

Vill du vara med och påverka den digitala utvecklingen? Lockar ett framåtlutat och familjeägt bolag? Hydac behöver dig med på sin resa framåt i rollen som IT ansvarig. Uppskattar du frihet och stort mandat? Då ska du söka rollen som IT ansvarig till Hydac i Stockholm.

Din vardag

I rollen som IT ansvarig har du mycket kontakt med alla medarbetare, partners och moderbolaget i Tyskland samt leverantörer i olika tjänsteföretag.

Rollen består av två delar där den ena handlar om att vara beredd på och prioritera uppgifter som behöver lösas här och nu och den andra delen har fokus på den digitala utvecklingen. Här blir du en del av en liten IT avdelning i en stor kontext.

Några exempel på rollens ansvar och innehåll:

  • Säkerställa IT-infrastruktur och service, internt och externt
  • Samordna, utveckla och effektivisera i de operativa uppgifterna
  • Hantera partnerskapet med IT-leverantörer, inklusive projektledning och inköp
  • Säkerställa IT-säkerhet och IT-informationssäkerhet (GDPR) i samråd med moderbolag i Tyskland.

Som IT ansvarig hos Hydac utgår du främst från kontoret i Spånga och rapporterar till CIO. Några få resor inom Sverige och till Tyskland kan förekomma. Du utlovas flexibla arbetstider och en familjär stämning.

Vem är du?

Du uppskattar att jobba med en bred flora av uppgifter och ser dig som en självgående person som förstår vad som ska prioriteras. Struktur och kommunikation är naturligt och självklart för dig. Vidare har du ett stort intresse för IT och har förmågan att driva på och komma framåt i det du åtar dig.

För att trivas och lyckas i rollen som IT ansvarig hos Hydac ser vi att du har med dig:

  • Kompetens inom hårdvara (PC, servrar, skannrar, printrar, mobiler, Ipads mm)
  • Bred teknisk bakgrund och mycket goda kunskaper inom Microsofts produkter såsom Office 365, Azure, MS server och klient OS
  • Svenska och engelska både skriftligt och muntligt
  • Relevant utbildning alternativt motsvarande erfarenhet från arbetslivet

Det är även viktigt att ha förmåga att parera mellan operativt och strategiskt arbete.

Om oss

Hydac är ett väletablerat och solitt svenskt dotterbolag till tysk moderkoncern med mer än 40 år på den svenska marknaden. Vi arbetar i en agil miljö med stort kundfokus och uppmuntrar våra engagerade medarbetare till ansvarstagande och att komma med feedback och förbättringsförslag.

För mer info: https://www.hydac.com/se-sv/

Kontakt

I denna rekrytering samarbetar Hydac med Wise IT. Vill du veta mer om jobbet, kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Linda Ortbrink – linda.ortbrink@wiseit.se. Tyvärr kan Wise IT inte acceptera ansökningar via e-post, eftersom vi skyddar din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Välkommen med din ansökan idag!

Senaste artiklarna

Lär dig mer!

Professional

Whitepaper

Contact center

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.