IT-ansvarig

Om tjänsten

IT-ansvarig

Tjänst: IT-ansvarig

Företag: DigitalTolk

Sista ansökan: 2022-07-25

Ansökan: Ansök här

Har du en stor passion för IT och motiveras du av att stötta dina kollegor?

Vi söker nu en IT ansvarig till vårt kontor i centrala Stockholm. Du kommer ha ett övergripande ansvar över kontorets IT-struktur och med att säkra företagets IT-miljö. Rollen innefattar helhetsansvar för IT-stöd, rutiner och processer, kravställning mot leverantörer, IT-säkerhet och användarstöd.

Om rollen:

 • Ansvara för tekniska inventarier.
 • Inköp av utrustning för nyanställda, telefoni, datorer mm.
 • Arbeta med diverse IT relaterade frågor såsom hårdvaru- och applikationsstöd till lokala och fjärranslutna medarbetare och koordinera projekt och IT-aktiviteter på den lokala platsen.
 • Ansvara för tilldelade delar av on-boarding och off- boarding processer.
 • Skapa Microsoft konton och tilldela behörigheter.
 • Ansvara för intranät och sharepoint, system för remote management.
 • Ansvara för IT säkerhet och uppdatering av IT policy.
 • Teknik för kundtjänst: såsom headsets, mus, dator, telefoni, system och uppkoppling.
 • Mobilinköp och SIM-kort.

Vem vi söker:

Du har ett stort intresse för teknik och är väldigt framåt i din personlighet och har en god social sida. Du brinner för problemlösning och vill vara med och skapa de bästa förutsättningarna för en snabbt växande organisation. Dina uppgifter utför du noggrant och du har inga problem med att strukturera din egen vardag och ta ansvar för dina uppgifter. Du trivs i en miljö med många bollar i luften och ibland snabba förändringar.

Rent praktiskt tror vi att du:

 • Du har praktisk kunskap om konfiguration, användning och felsökning av
 • Mac, PC och Microsoft Office 365 produkter.
 • Du har omfattande förståelse för aktuell maskinvara och mjukvaruteknik.
 • Du har förståelse av LAN/WAN och trådlösa nätverk.
 • Du har praktiska kunskaper om konfiguration, användning och felsökning av hårdvara för bärbara/datorer och internetapplikationer inklusive webbläsare, e-post och VPN.
 • Du har erfarenhet av Active Directory, Outlook, Antivirus och Säkerhetsapplikationer.
 • Du har bekantskap med att stödja och felsöka iPhones, iPads, konferenstelefoner, mobila hotspots.
 • Goda språkliga kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Vårt erbjudande:

Vi erbjuder dig att vara med i en expansiv fas i vår resa som också kommer innebära mycket utveckling, här vill man vara! Vi växer i både Sverige och Norden. Vi är ett dynamiskt företag där innovation ligger i själva kärnan av det vi gör. Hos oss får du möjlighet att arbeta tillsammans med drivna personer som varit med och byggt något från grunden. Vi som jobbar på DigitalTolk är också glada och stolta att kunna få vara med och göra skillnad i våra kunders vardag genom de tjänster vi erbjuder.

Övrigt:

Tjänsten avser deltid ca 50%, provanställning med möjlighet till tillsvidareanställning.

Start: omgående.

Placering Stockholm, Slussen

Information om oss:

Vi på DigitalTolk är glada och stolta att kunna få vara med och göra skillnad i människors liv genom våra tjänster. Vi är det enda företaget som har helautomatiserat matchningsprocessen för bästa matchning med ett inbyggt feedbacksystem för tolkar och kunder. Vi är övertygade om att lojalitet, kvalitet och leveranssäkerhet hänger ihop. Vi drivs av att kunna erbjuda våra kunder bästa möjliga service genom att erbjuda både kvalitet, tillgänglighet och service via ett brett tjänsteutbud inom tolkning. Detta gör vi genom att använda modern teknik och innovativa angreppssätt i en annars relativt traditionell bransch med syfte att ta fram lösningar som fungerar bättre för alla. Vi ämnar leda utvecklingen av artificiell språkintelligens och tänker fortsätta skapa möjligheter för människor att mötas, få rätt hjälp och stöd.

Som företag har vi redan tagit emot flertalet utmärkelser och priser för vårt sätt att ta oss an en samhällsutmaning. Utnämnda som årets framtidsgasell och Sveriges snabbast växande företag 2021, en av Sveriges fem mest innovativa Startup, pris som ett av ”Sveriges bästa företag” samt vinnare av Post- och Telestyrelsens innovationstävling ”Bäst i branschen”.

Senaste artiklarna

Lär dig mer!

Professional

Whitepaper

Contact center

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.