IT Chef

Om tjänsten

IT Chef

Tjänst: IT Chef

Företag: Solid Försäkring AB

Sista ansökan: 2021-06-25

Ansökan: Ansök här

Solid är marknadsledande inom produktförsäkringar och tror på att erbjuda okomplicerade produkter till våra kunder. Vi söker nu en engagerad och framåtlutad IT-chef som vill vara med och göra skillnad. Välkommen med din ansökan!

Är Solid Försäkring något för dig?

Vi ger dig en arbetsplats där engagemanget är stort och tempot högt. För att bygga en miljö där idéerna kan slå gnistor rekryterar vi nyfikna och drivna människor som vi uppmuntrar med ansvar och stor frihet.

Vi jobbar aktivt med ledarskap, hållbarhet, jämställdhet och är stolta över vår anda som kännetecknas av samarbete, öppenhet och kundfokus. Med tydliga värderingar som grund vågar vi testa nya vägar som leder till ännu bättre tjänster för våra kunder.

Vad kommer du att arbeta med?

Vi söker dig som vill vara med i arbetet att utveckla och driva vår IT avdelning. Du kommer att växla mellan strategiskt och operativt arbete och besitter förmågan att omvandla såväl verksamhetskrav som användares behov till effektiva IT-lösningar. Som IT chef tar du plats i bolagets ledningsgrupp och ansvarar för att driva utvecklingsprojekt för effektiv IT-användning och digital transformation.

I rollen har du fullt budget- och personalansvar för bolagets IT-team om ca tio medarbetare. Du välkomnas till ett sammansvetsat gäng som består av specialister med hög kunskapsnivå och brinnande intresse för utveckling. Du driver dina medarbetare genom ett coachande ledarskap och rapporterar själv till bolagets CEO.

I rollen ingår vidare att:

  • Planera, leda och samordna den övergripande IT-verksamheten på nordisk nivå.
  • Säkerställa en högkvalitativ förvaltning och support av befintlig IT-miljö och systemflora.
  • Säkerställa att bolagets IT-struktur och strategi utvecklas för att möta nuvarande och framtida krav.
  • Ansvara för att ta fram underlag för strategiska val av system och tjänster inom IT.
  • Förhandla avtal och genomföra centrala upphandlingar med leverantörer samt sköta implementering av valda IT-produkter och tjänster.
  • Fungera som partner gentemot relevanta stakeholders avseende teknisk kompetens

Vem är du?

För att lyckas i rollen ser vi att du har relevant akademisk utbildning inom IT samt flerårig erfarenhet från ledande befattning inom IT-området med budgetansvar. Du har vana av att arbeta med förhandling och upphandling samt med analyser, implementering och uppföljning av IT-produkter-tjänster- och strategier.

Som person är du initiativtagande, strukturerad och har förmåga att skapa goda relationer såväl internt som externt. Vidare trivs du i en föränderlig vardag samt drivs av att förbättra verksamheten löpande. Du är kommunikativ och har en förmåga att engagera dina medarbetare genom ditt ledarskap. Du har ett prestigelöst arbetssätt och ser fördelarna med att samarbeta för att uppnå resultat.

Vill du vara med på vår framgångsresa? Ansök idag!s

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation.
Just nu begränsat erbjudande!