IT-chef

Om tjänsten

IT-chef

Tjänst: IT-chef

Företag: Glitter

Sista ansökan: 2022-03-10

Ansökan: Ansök här

Vill du kliva in i en operativ ledarroll på liten familjär IT avdelning? Glitter är på en intressant tillväxtresa och vill gärna ha dig med. Här får du chansen att vara med och påverka i en agil och platt organisation med alla bolagets funktioner samlade på söder i Stockholm.

Din vardag

I denna roll leder du dina medarbetare och tar dig an både operativa och strategiska uppgifter. Då Glitter strategiskt har valt att outsourca de flesta IT tjänster så är det mycket fokus på leverantörsstyrning via avtal. Du förväntas skapa struktur och processer för det fortsatta arbetet inom IT. Vidare att ta fram avdelningens roll och syfte samt kompetenser för att kunna möta kraven från verksamheten.

Exempel på ansvar och uppgifter i rollen:

  • Leda den fortsatta utvecklingen av IT avdelningen
  • System -och förvaltningsansvar för IT system
  • Ansvarig för leverantörskontakter, upphandlingar och uppföljning
  • Personalansvar och IT budgetansvar

Som IT chef på Glitter rapporterar du till CFO. Du har nära daglig kontakt med dina medarbetare på IT och andra funktioner på servicekontoret i Stockholm samt kollegor ute i butikerna.

Vem är du?

Du gillar att ta dig an utmaningar i din vardag och har lätt för att prioritera. Som person är du flexibel och kommunikativ. Du har antagligen erfarenhet av ledarskap och av att utveckla en IT-avdelning.

  • Du kan växla mellan ett operativt och strategiskt perspektiv
  • Du har ett gediget intresse för IT-system och drift
  • Du får gärna ha erfarenhet ifrån retail
  • Akademisk examen inom systemvetenskap eller liknande

Det är ett extra plus ifall du har med dig erfarenhet från projektledning och kompetens inom kassasystem, IFS, BI lösningar, Windows plattform, O365 och Azure.

Vi tror på att främst mötas på kontoret i vår arbetsvardag och har därför satsat på trevliga lokaler i en vindsvåning vid Slussen.

Passar vi dig?

På Glitter ska det vara roligt på jobbet! Att sprida arbetsglädje och ha en trevlig stämning är något bolaget värnar om. Självklart arbetar du också efter Glitters kärnvärden: Vi tar eget ansvar, vi är engagerade, vi bryr oss och allt är möjligt!

Läs mer på www.glitter.se

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar Glitter med Wise IT. Vill du veta mer, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anja Widell på anja.widell@wiseit.se eller Linda Ortbrink på linda.ortbrink@wiseit.se. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan!

Senaste artiklarna

Lär dig mer!

Professional

Whitepaper

Contact center

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.