IT-chef

Om tjänsten

IT-chef

Tjänst: IT-chef

Företag: FordonsData Nordic AB

Sista ansökan: 2020-12-06

Ansökan: Ansök här

FordonsData Nordic AB är ett IT-företag med lång erfarenhet av utveckling och implementering av affärssystemet Kobra II för fordonsbranschen. Företaget grundades 1991 och har sedan dess haft en expansiv utveckling och består idag av ca 130 medarbetare. Vi är marknadsledande i Sverige och vårt system finns hos över 700 kunder. Förutom att leverera och drifta våra kunders system, utbildar och supporterar vi våra användare i vårt affärssystem.

Om tjänsten

Som IT-chef leder och utvecklar du IT avdelningen bestående av 11 tekniker. Detta innefattar ansvar för strategisk utveckling, underhåll och support av IT-lösningar samt infrastruktur och IT-säkerhet. Du jobbar för att förbättra och effektivisera leveransen i kombination med att alltid säkerställa en stabil och säker drift för våra medarbetare och kunder. Det förekommer frekvent kontakt med samarbetspartners och leverantörer där du agerar kravställare och beställare.

Det är en platt organisation där du arbetar tätt ihop med övriga chefer och team i olika uppdrag och projekt. Som chef hos oss har du ett nära och coachande ledarskap och tar en aktiv roll i medarbetarnas utveckling.

Tjänsten erbjuder en spännande variation av både teknik och ledarskap. Som IT-chef rapporterar du till VD och blir en del av företagets ledningsgrupp. IT-avdelningen ansvarar för extern och intern drift (PC, nätverk, utvecklingsmiljöer), kommunikationslösningar, och deltar i kundprojekt, bland annat vid införande av FordonsDatas affärssystemlösningar. Våra operativsystem är Aix, Windows och Linux.

Kvalifikationer

  • Vi söker dig med relevant högskoleexamen, en bred IT-bakgrund och mångårig erfarenhet av att jobba som chef.
  • För att nå framgång i denna roll ser vi att du är trygg, handlingskraftig, analytisk och kommunikativ.
  • Du går konstruktivt in i dialoger och ger ärlig och tydlig feedback för att skapa förtroende och engagemang.
  • Erfarenhet av projektledning, budgetering och ekonomisk uppföljning ser vi också att du har med dig, liksom goda kunskaper i svenska och engelska.
  • Du är van vid och trivs med att jobba både operativt och strategiskt.

Varför FordonsData?

På FordonsData arbetar vi Tillsammans, med visionen att vara den självklara parten för smarta affärslösningar i fordonsbranschen. Vårt arbetssätt genomsyras av Affärsmässighet och Glädje. Vi tror på bra worklife balance och på att skapa ett hållbart arbetsliv och ger dig därför möjlighet att bland annat träna en timme i veckan på betald arbetstid. Hos oss får du också en förmånlig pensionsavsättning, möjlighet till bonus, friskvårdsbidrag och subventionerad lunch. Det finns goda utvecklingsmöjligheter och vi har en årlig utbildningspott som säkerställer din och företagets kompetens och fortsatta utveckling.

Ansökan

Ansök genom att klicka på knappen nedan. Urval och intervjuer sker löpande så skicka din ansökan så snart du kan och allra senast 6/12.

Senaste artiklarna

Lär dig mer!

Professional

Whitepaper

Contact center

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.