IT-chef

Göteborgs Stadsmission är en idéburen, ickevinstdrivande organisation som arbetar för att stödja människor som lever i utsatta livssituationer. Tillsammans vill vi skapa ett Göteborg där alla är inkluderade. En stad där vi möter människan, inte problemet.

Om tjänsten

IT-chef

Tjänst: IT-chef

Företag: Göteborgs Stadsmission

Sista ansökan: 2021-01-10

Ansökan: Ansök här

Göteborgs Stadsmission står inför ett stort utvecklingsarbete i att digitalisera och effektivisera våra verksamheter. En utvecklingsfas som innebär att leda IT-verksamheten i en förändring som syftar till förstärkt förmåga att stötta verksamheternas utveckling genom digitalisering. Nu söker vi en IT-chef som genom en effektiv IT och digital utveckling skapar möjlighet att göra mer för fler.

Välkommen att söka en spännande och strategiskt viktig roll, där du med din kompetens bidrar till att göra skillnad!

Rollen som IT-chef

Som IT-chef har du ansvar för att leda och utveckla IT-verksamheten genom Stadsmissionens digitaliseringsresa. Du är Stadsmissionens expertfunktion för IT-strategiska frågor, och har ett stort mandat att påverka utvecklingen av framtidens IT i organisationen. I uppdraget ingår att vara bollplank till ledningsgruppen.

Du har personalansvar och leder ett team på tre engagerade medarbetare, en utvecklare och två tekniker. I uppdraget ingår bl.a. även att stötta verksamheterna i frågor som rör digitala strategier, bistå med expertkompetens vid systemval och implementeringar samt att leda det dagliga arbetet med att säkra ett bra IT-stöd för verksamheterna.

Dig vi söker

  • Du har relevant högskoleutbildning och hög kompetens inom IT-området. Du ska ha ledarerfarenhet och kan leda utvecklingsarbeten och projekt.
  • Som person är du en do:er med höga ambitioner. Du har ett genuint intresse för IT och infrastrukturella lösningar, säkerhet och compliance-frågor.
  • Du har alltid verksamhetens bästa för ögonen och drivs av att arbeta med ständiga förbättringar. Vidare är du pedagogisk, kommunikativ och strukturerad, med god förmåga att prioritera.
  • Körkort är ett krav, då våra verksamheter finns utspridda kring Göteborgs-området och kranskommuner.
  • Vi utgår i från att du som söker jobb hos oss delar vår syn att alla människor har rätt till en plats i vår stad, ett eget hem och en röst.
  • Vi ser mångfald som en styrka och ser fram emot sökande med olika bakgrunder, intressen och erfarenheter.

Om Stadsmissionens IT-avdelning

Stadsmissionens IT-avdelning ansvarar för organisationens IT-miljö samt ger support till ca 400 användare. I IT:s uppdrag ingår bl.a ansvar för infrastruktur, informationssäkerhet, klienter, nätverk, skrivare, telefoni, mjukvara mm. Placering i Masthugget, där vi sitter tillsammans med ekonomi, HR och insamling & kommunikationsavdelningen

Tjänsten är en tillsvidareanställning 100 % som inleds med 6 månaders provanställning. För frågor om tjänsten kontaktas Ingegärd Oad, ekonomichef, på telefonnummer 070- 181 36 03.

Du är varmt välkommen med din ansökan senast 2021.01.10.

Innan anställning kan ges skall ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Senaste artiklarna

Lär dig mer!

Professional

Whitepaper

Contact center

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.