IT Chef Infrastruktur

Om tjänsten

IT Chef Infrastruktur

Tjänst: IT Chef Infrastruktur

Företag: Randstad

Sista ansökan: 2022-05-10

Ansökan: Ansök här

Randstad Sverige söker nu en IT Chef Infrastruktur. Tillsammans med ditt erfarna team så har ni helhetsansvaret för områdena Infrastruktur, Onsite support samt Service Desk. Du är en av våra tre IT Chefer och ingår i ledningsgruppen för IT. I denna roll kommer du att vara placerad på vårt huvudkontor i Solna och rapportera till Head of IT.

Huvudfokus för rollen ligger på att säkerställa en driftsäker och anpassad infrastruktur för att stötta vår operativa verksamhet på bästa tänkbara sätt. Samarbetet mellan vår lokala och globala IT organisation samt att hantera såväl lokala som globala leverantörer är en betydande del av rollen. Majoriteten av infrastruktur tjänsterna utförs och levereras av externa parter där det är av stor vikt att utveckla ett partnerskap för att säkerställa hög driftsäkerhet.

Varför ska du jobba hos Randstad?

Hos oss Randstad har du alla möjligheter att växa och få en spännande karriär i ett företag som präglas av framåtanda, ambition och ett öppet och tillåtande klimat. Här arbetar vi i olika åldrar med differentierad erfarenhet och bakgrund, både självständigt och som team. Vi är med andra ord som våra målgrupper: olika.

Som världens största aktör inom rekrytering och bemanning har vi idag en kundportfölj som många andra bara kan drömma om och tillsammans med oss finns alla verktyg för att leverera tjänster i världsklass! På Randstad vet vi också att våra medarbetare är vår absolut största tillgång.
Därför erbjuder vi utöver lönen ett attraktivt förmånspaket. För oss är det också viktigt att påverka vårt samhälle positivt, därför engagerar vi oss i arbetsmarknadsfrågor, donerar till välgörande ändamål och erbjuder alla våra kollegor betalt volontärarbete på arbetstid

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker denna roll har ett par års kvalificerad erfarenhet av en liknande tjänst och att du är en van ledningsgruppsmedlem. Du kommer ifrån ett internationellt bolag och har därför erfarenhet av att navigera i en global miljö. Att driva förändringsprojekt och arbeta med resursplanering samt budget/forecast och utfall är en naturlig del av din vardag.

Vidare ser vi att du har;

Erfarenhet från att ta fram och förhandla komplexa avtal inom IT- och telekom-tjänster

  • Relevant utbildning inom IT och/eller ekonomiområdet
  • Tidigare erfarenhet av att arbete i Google Workplace, Office 365, Azure och AWS, SIEM, MDM, IAM, Disaster Recovery, MFA, microsegmentering
  • Vana av att skapa tydliga beslutsunderlag och fatta väl underbyggda beslut
  • Erfarenhet av migreringsprojekt från on-prem till cloud, primärt AWS men även Azure och GCP bedöms som mycket meriterande

Som person är du en kommunikativ ledare med förmåga att skapa goda relationer – såväl internt som externt. Du är van att argumentera för din ståndpunkt och har en trygghet i ditt yrkesutövande i en internationell miljö. Vi ser också att du är analytiskt lagd och har en strategisk höjd.

Ansvarsområde

I din roll som IT Chef Infrastruktur så ansvarar du för ett team bestående av kunniga kollegor. Tillsammans så arbetar ni med alla frågor kopplade till vår IT infrastruktur samt Onsite support så som:

  • Omvärldsbevaka, testa och utvärdera ny teknik inom infrastruktur, workplace och mobil datakommunikation för att säkerställa att Randstad ligger i framkant samt löpande kan anpassa strategisk plan.
  • Aktivt arbete inom cybersäkerhet och identifiera och implementera tekniska skyddsåtgärder. Omvärldsbevakning av cybersäkerhet i allmänhet såväl som branschspecifikt.
  • Arbetar med flertalet säkerhetslösningar on-prem och cloud.
  • Ansvarar för upphandlingar och avtalsförhandlingar med samtliga lokala tjänsteleverantörer i tätt samarbete med Randstad Legal.
  • Främja samarbete and video culture inom bolaget för att bidra till samarbete mellan avdelningar och sudda ut geografiska avstånd.
  • Ledningsgruppsarbete där analyser och strategiskt arbete står i fokus.

Ansökan

Varmt välkommen in med din ansökan. Vänligen observera att urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Om Ranstad

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Välkommen med din ansökan!

Senaste artiklarna

Lär dig mer!

Professional

Whitepaper

Contact center

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.