nr-logo

Bevakar den svenska telekombranschen

IT-chef Sverige

Brinner du för att skapa verksamhetsnytta med hjälp av IT och trivs i en självständig roll i en dynamisk och platt organisation där du verkligen kan göra skillnad? Delete Sweden AB befinner sig i en spännande fas där vi effektiviserar våra processer med hjälp av IT och bygger en nordisk IT-organisation. Vi söker dig som vill vara med på resan och leda vår svenska IT-verksamhet.

IT-chef

Tjänsten
Som IT-chef leder och bygger du den svenska IT-verksamheten mot att vara en verksamhetsstödjande funktion. Du utvecklar affärsprocesser genom att tillhandahålla struktur och IT-lösningar samt stödjer verksamheten i användandet. Tillsammans med dina finska kollegor utvecklar ni en nordisk IT-organisation med gemensam infrastruktur, systemkarta och tjänster samt implementerar processer, verktyg och policys.

Då vi är en liten IT-organisation är rollen bred och självledande och du rör dig mellan strategiskt arbete och problemlösning i vardagen. Vi har en outsourcad miljö varför kravställning och leverantörsstyrning är en viktig del. Rollen är mer inriktad på verksamhetsutveckling än teknik, däremot behöver du stötta med vissa operativa uppgifter såsom att tillgängliggöra data och göra analyser. IT-chefen i Sverige rapporterar till CIO som finns Finland med dotted line till CEO Sverige.

Din profil
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av att ha lett en IT-organisation eller drivit projekt med fokus på att skapa verksamhetsnytta med hjälp av IT. Du har erfarenhet från kravställning, upphandling, leverantörsstyrning samt projektledning. Du har bred teknisk förståelse med kunskap kring system/applikationer och integrationer. Vi värdesätter även din nyfikenhet på digitalisering/automatisering vilket är högaktuellt för oss då vi effektiviserar och automatiserar våra processer. Vi tror att du har bakgrund från en projektintensiv organisation och gärna från produktion- eller processindustrin.

Som person är du prestigelös, ödmjuk och har en stark egen drivkraft. Du är en naturlig ledare med rak kommunikationsstil och har förmåga att möta olika intressenter. Här får du möjlighet att bygga IT i en växande organisation. Vi erbjuder dig en roll där du har stort utrymme för frihet och kreativitet i en platt organisation med mycket energi och entreprenöranda.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Dfind IT. Ansök om tjänsten via www.dfind.se/it. Ansvarig rekryteringskonsult är Jessica Bergström, jessica.bergstrom@dfind.se, 0733 158 555.

Välkommen med din ansökan senast 26 augusti. På grund av semestertider besvaras frågor säkrast från 8 augusti.

Om Delete Sweden AB
Delete Sweden AB är ett ungt, entreprenörsdrivet företag med engagerade, pålitliga och kompetenta medarbetare. Vi växer och finns idag på 13 orter från Sölvesborg i söder till Piteå i norr. Delete är Nordens ledande fullserviceföretag inom miljötjänster.

Vi som arbetar på Delete har varierande bakgrund med det gemensamt att vi vill driva utveckling i vår bransch. Arbetet på Delete bedrivs i en miljö där fokus ligger på Skydd, Kvalitet och Attityd, SKA 100%.

Annonsör Delete Sweden AB

Ansökan stängd

Ansökningstiden för tjänsten har passerat.

Fler nyheter

  • Annons 4

Här är Plantronics nya namn

AMSTERDAM. Plantronics köpte Polycom under förra året. Nu har man bestämt sig för att byta namn.
– Namnet kommer från grekiska ordet för många, säger Paul Clark.

Conscia Netsafe vinner Cisco-pris

”Customer Experience Partner of the Year 2018. På Ciscos stora partnergala ärades Conscia Netsafe med titeln.
– De har varit först och kommit längst, säger Johan Stenstrand, partnerchef på Cisco.

”Vi har fått in en bra täckning av vår planet”

För två månader sedan släppte Tre sitt företagsabonnemang 3Världen Företag.
Och enligt Sofia Krook, ansvarig för B2B, har lanseringen varit enormt lyckad.
– Vi är jättenöjda och vi ser att det är otroligt attraktivt på marknaden, säger hon.

Iioote expanderar till Stockholm

”Marknadsmoment” och stort säljpotential inom IoT. Det är vad som fått systemintegratören Iioote att inta huvudstaden.
Ni ska man bygga upp ett ICT-kluster tillsammans med Qualit Solutions i Kista.