IT-chef till Fackförbundet ST

Om tjänsten

IT-chef till Fackförbundet ST

Tjänst: IT-chef till Fackförbundet ST

Företag: Fackförbundet ST

Sista ansökan: 2021-05-20

Ansökan: Ansök här

Är IT-förändringsprojekt och strategiskt arbete något du går i gång på? Drivs du också av ett modernt ledarskap och att coacha medarbetare? Förbundet ST växer och befinner sig i en spännande period av förändring där många arbetssätt och metoder är under utveckling och där du kan se fram emot ett omväxlande och utvecklande jobb. Hos oss får du en flexibel arbetsplats som tar hänsyn till ditt privatliv. Missa inte chansen – ansök till tjänsten som IT-chef hos oss på Fackförbundet ST redan idag!

Din vardag

Som IT-chef arbetar du med att utforma arbetet med teknik, support och förvaltning inom IT så att förbundet och verksamhetens övergripande mål och strategier möjliggörs.

Du ansvar både för det strategiska arbetet, både inom den egna enhetens område och i förhållande till hela kansliet. En viktig del av ditt dagliga arbete är att driva utveckling av IT framåt och säkerställa att ST har en modern och säker IT miljö. Med utvecklingsprojekt för effektiv IT-användning och digital transformation bidrar du och dina medarbetare till att kansliet inte bara hänger med i teknikens svängar utan också driver organisationen framåt.

Du har både budget- och personalansvar över en IT-avdelning som idag består av fyra personer. Som IT-chef har du som ansvar att coacha och utveckla dina medarbetare. Du rapporterar själv till en av två biträdande kanslichefer på förbundet.

Vem är du?

Du kan prioritera och vågar att fatta beslut. Du har en god vilja att lyssna på andra, samtidigt som du har lätt att navigera i vad som är viktigt utifrån mål och behov när många viljor är inblandade. Du är prestigelös och har nära till att kavla upp ärmarna och vara med och bidra i alla led där du kan när det behövs.

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna men ser även att du:

  • Har minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet kopplat till strategiskt IT arbete och ledarskap
  • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska
  • Har kunskap och förståelse för IT i allmänhet och känner dig bevandrad inom Microsofts produktportfölj

Det är starkt meriterande om du har erfarenhet från annan ideell verksamhet som gett kännedom om hur det fungerar i en förtroendevald organisation.

Kontaktpersoner

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise IT. Vill du veta mer om jobbet, kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Anja Widell på anja.widell@wsieit.se. Wise IT kan tyvärr inte ta emot ansökningar via email, då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Senaste artiklarna

Lär dig mer!

Professional

Whitepaper

Contact center

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.