IT-chef

Om tjänsten

IT-chef

Tjänst: IT-chef

Företag: Hemtex

Sista ansökan: 2018-08-15

Ansökan: Ansök här

Vill du vara med att leda vår digitala resa i en rolig och utmanande miljö på Nordens största hemtextilkedja?

Tar  initiativ, tänker nytt och vågar utmana gamla sanningar. Ser lösningar och möjligheter i nya situationer och står beredda att utmana oss för att nå nya resultat. Att med ödmjukhet våga bjuda på oss själva, vara ärliga, tillåtande och våga göra misstag ibland. Vara nyfikna, pålästa men aldrig fullärda. Att generöst dela med oss av våra kunskaper för att stärka varandra och vårt engagemang genom att vara lyhörda och intresserade. Detta är vi på Hemtex.

Retailbranschen  är inne i en mycket spännande förändringsresa, där digitaliseringsutvecklingen står överst på vår agenda. Vår kund är i ständig förändring, vilket innebär att vi också måste kunna förändra oss i snabb takt och leverera det kunden vill ha.

Just nu söker vi en driven IT Chef till vår IT avdelning på vårt servicekontor som ligger i Borås.

Ansvar och arbetsuppgifter:
I rollen som IT Chef är du övergripande ansvarig för att tillsammans med dina nio medarbetare leda allt som rör IT i bolaget, från support till förvaltning och utveckling.

Ansvar för bolagets tekniska miljö och bolagets IT-styrning och du är drivande i IT frågor ur ett strategiskt och affärsutvecklande perspektiv.

Personal- och budgetansvarig för Hemtex IT och övergripande ansvarig för alla funktioner inom IT.

Ansvar för att upprätthålla goda leverantörsrelationer och fördelaktiga avtal med dessa.

Säkerställa att IT-utvecklingen stödjer bolagets övergripande strategiska planer både i det kort och långa perspektivet.

Utveckla ett passionerat, dynamiskt och framgångsrikt IT-team.

Det övergripande målet är att ”Säkerställa en framtidsäkrad, stabil och säker IT-miljö, genom effektiva systemstöd, på ändamålsenlig hård- och mjukvara, inom beslutade tid- och budgetramar”. Vi är en IT-avdelning med hög utvecklingstakt och idag arbetar vi främst med standardsystem med Microsoftbaserad bas. Vi erbjuder dig en kreativ arbetsplats med kunniga och generösa kollegor som vill framåt och har ett stort engagemang.

Vem är du:
Du är en driven person som har modet att utmana oss i vår digitala resa och du har flera års erfarenhet av ledande roller inom IT.

Du är en tydlig, strukturerad och engagerande ledare som kan driva och utveckla en organisation med högt tempo.

Du har förmågan att utmana befintliga strukturer och invanda beteenden och inspirera och arbeta kontinuerligt med att få oss att utveckla vår affär med hjälp av ny teknik, du utmanar då det behövs och är en nyckelspelare i vår resa framåt.

Du har ett starkt affärs- och kundperspektiv i ditt engagemang och inspireras av utmaningen att skapa tekniklösningar som stärker våra kundrelationer och vårt erbjudande till kund.

Du har en relevant akademisk utbildning och gillar att jobba i en verksamhet som är i ständig förändring.

Du hanterar både den dagliga driften samt utvecklar din verksamhet för framtiden.

Du har stor förståelse för system och teknik och samspelet dem emellan.

Har du erfarenhet av Retail är det meriterande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på Hemtex huvudkontor i Borås och tillträde sker efter överenskommelse. Vid frågor kontaktar du vår CFO Andreas Berntsson Tel: 070-302 99 31 eller HR-Chef Lena Nyberg Collin på 070-320 69 69. Vi ser över ansökningar löpande så ansök så snart som möjligt, dock senast 15 augusti.

Varmt välkommen med din ansökan!

Senaste artiklarna

Lär dig mer!

Professional

Whitepaper

Contact center

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.