IT / MTI chef

Om tjänsten

IT / MTI chef

Tjänst: IT / MTI chef

Företag: Aleris

Sista ansökan: 2019-05-08

Ansökan: Ansök här

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också?

Om Aleris Medilab i Täby
Aleris Medilab är en av Sveriges största leverantörer av laboratoriemedicinska tjänster inom klinisk kemi, klinisk immunologi, klinisk mikrobiologi och klinisk patologi/cytologi. På Medilab erbjuder vi ett omfattande sortiment av rutinanalyser och mer specialiserade undersökningar inom klinisk mikrobiologi. Verksamheten omfattar kliniska analyser inom bakteriologi, virologi, parasitologi och mykologi. Vi är ackrediterade enligt ISO 15189:2012. Verksamheten genomsyras av ett starkt engagemang och ett ständigt pågående arbete för förbättrad kvalitet inom alla områden. 

Vi söker nu en engagerad IT chef till vår IT avdelning.

Om arbetet
I denna flexibla och variationsrika roll är ingen dag den andra lik då arbetsuppgifterna styrs av vad som behöver prioriteras just nu. Ditt ansvar är att taktiskt och operativt styra och leda förvaltning och utveckling av system inom ett specifikt förvaltningsområde. Du kommer att ha ansvar för och leda personalgruppen som består av 4 personer och du kommer exempelvis att ha övergripande ansvar för att rutiner finns på plats och att utveckla dessa. Du förutsätts även ha omvärldsbevakning inom området, säkerställa att tjänster är kostnads- och verksamhetseffektiva samt ta fram förvaltningsplaner. Eftersom att teamet är relativt liten är det också viktigt att du själv arbetar operativt i systemet med exempelvis felsökning, konfigureringar och tester.

Om dig vi söker
Har du erfarenhet av systemförvaltning och/eller teknisk drift samt förståelse för systemsamband så kommer du snabbt att komma in i rollen. Har du även kunskap inom programmering och kan läsa xmlformat är det meriterande. Det är viktigt att du är flexibel och lösningsorienterad, kan kavla upp ärmarna och lösa problem. Vi ser också att du är pedagogisk, lyhörd, kommunikativ, självgående och har en god förmåga att engagera personer runtomkring dig.

Bakgrund/ Kompetenskrav

  • Relevant utbildning
  • Erfarenhet av Systemförvaltning och/eller teknisk drift
  • Förståelse för databaser, processer, information och sekretess inom systemförvaltning
  • Ledaregenskaper och affärsmässighet
  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift
Meriterande
  • Erfarenhet av systemförvaltning av laboratoriesystem och/eller journalsystem   
  • Erfarenhet eller utbildning inom ledarskap

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med placering vid Medilabs Centrallaboratorium i Täby. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansök genom att fylla i formuläret nedan. Sista ansökningsdag är 190508 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Cecilia Gälman, på tel 08-123 191 80.

Hoppas att vi hörs!

Senaste artiklarna

Lär dig mer!

Professional

Whitepaper

Contact center

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.