IT- och digitaliseringsansvarig

Om tjänsten

IT- och digitaliseringsansvarig

Tjänst: IT- och digitaliseringsansvarig

Företag: Platzer Fastigheter AB

Sista ansökan: 2021-02-10

Ansökan: Ansök här

Platzer är ett av Göteborgs största och ledande fastighetsbolag inom kommersiella fastigheter, främst kontor. Vi är med stolthet med och skapar, bevarar och lyfter Göteborgs bästa platser. Vi äger och utvecklar cirka 70 fastigheter med en total yta om cirka 830 000 kvm till ett värde om cirka 22 mdkr. Vi ska göra Göteborg till Europas bästa stad att arbeta i – vill du hänga med oss på den resan?

Nu söker vi dig som vill bidra och utvecklas i denna nyckelroll i ett av Sveriges ledande fastighetsbolag inom kommersiella fastigheter.

Om rollen

Platzer förstärker nu sin personalstyrka och inrättar en ny roll som IT- och digitaliseringsansvarig. Din roll blir att skapa effektivitet, stabilitet och skalbarhet i IT-leveransen och tillvarata möjligheter genom digitalisering. Genom goda relationer till leverantörer och samarbetspartner säkerställer du en relevant och uppdaterad IT-miljö.

Dina huvudsakliga ansvarsområden:

  • Driva och koordinera styrning av Platzers IT och sammankallande i IT-råd
  • Driva digitaliseringsinitiativ för ökad kundnytta och intern effektivitet.
  • Leda och utveckla systemförvaltning.
  • Utveckla och effektivisera drift- och supporttjänster i egenskap av ansvarig beställare.
  • Bistå med IT-kompetens i dialog med leverantörer av verksamhetssystem.
  • IT-säkerhet.

Du har helhetsansvar för ditt område och du agerar expert, bollplank, inspiratör och förändringsledare. Du kommer att arbeta nära både kunder, verksamheten och ledningen. Att bygga och upprätthålla relationer kommer vara viktigt i denna roll samt en god förståelse för bolagets affär som helhet. Rollen är ny och för rätt person finns goda möjligheter att påverka utformning och ansvar. Du kommer att ingå i Verksamhetsutveckling och rapporterar till Verksamhetsutvecklingschef.

Din bakgrund

Vi söker dig med relevant högskoleutbildning, företrädesvis med inriktning mot IS/IT. Vi ser gärna att du har erfarenhet av en liknande roll som IT-ansvarig på ett mindre bolag eller haft en generell IT-roll och är nyfiken på nästa steg i karriären. Du har bred kompetens inom IT- och informationsarkitektur, systemförvaltning, drift/support av applikationer och du har god förståelse för verksamhetskrav.

Du är analytisk, öppen och nyfiken. Med ordning och reda jobbar du metodiskt och proaktivt, du medverkar till välförankrad förändring. Du är tydlig och kommunikativ och trivs med att hjälpa såväl i de små sakerna som att driva och kommunicera på strategisk nivå.

Lite mer om oss

På Platzer jobbar vi med frihet under ansvar – det innebär att du planerar och kan påverka din vardag på jobbet men även att du vågar ta beslut och genomföra dem. Annat som styr oss i vår vardag är öppenhet – vi delar gärna med oss – såväl i jobbet som av oss själva. Långsiktig utveckling – vi tror på det vi gör – vi är med och utvecklar Göteborg idag och i framtiden.

Vi utgår från ett nyrenoverat kontor i Gullbergsvass/Lilla bommen med fri utsikt över älven och bygget av Hisingsbron. Vi har ett kontor där du väljer var och hur du jobbar utifrån vad du behöver i ditt jobb. Hos oss finns utrymme för såväl fokus och avskildhet som rörelse och möten.

Gemensamt har vi en stark drivkraft att vara med och utveckla vår stad – Göteborg – och medan vi gör det har vi oftast rätt kul. Vi tror att det är människor som skapar resultaten tillsammans!

Ansökan

Sist men inte minst; tveka inte, ta chansen och sök jobbet. Vi jobbar kontinuerligt med urval så sök gärna redan idag.

I denna rekrytering samarbetar vi med Novare. Om du har frågor och funderingar kring rekryteringen och tjänsten är du välkommen att kontakta Charlotta Skogar, rekryteringskonsult. Du når Charlotta på 0761-66 48 78 eller charlotta.skogar@novare.se.

Varmt välkommen med din ansökan via länken nedan!

Senaste artiklarna

Lär dig mer!

Professional

Whitepaper

Contact center

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.