IT Projektledare

Om tjänsten

IT Projektledare

Tjänst: IT Projektledare

Företag: Castra AB

Sista ansökan: 2021-07-03

Ansökan: Ansök här

Castra är en konsultgrupp som ägs gemensamt av medarbetarna med fokus på frihet och flexibilitet. Hos oss får du både intressanta uppdrag och stor möjlighet att påverka det som betyder mest för just dig: allt från arbetstid, lön, utbildning, delägarskap och mycket mer. Allt för att möjliggöra ett bättre samspel mellan arbete och fritid.

Castra fortsätter att växa – nu söker vi en erfaren IT-Projektledare till vårt team i Göteborg. Du kommer välkomnas av ett härligt gäng som erbjuder gemenskap, möjlighet till erfarenhetsutbyte och alltid närhet till hjälp!

Din roll

I rollen som konsult hos oss leder du projekt hos våra kunder. Castra erbjuder en stor möjlighet att arbeta i omväxlande och utmanande uppdrag och branscher och vi värnar alltid om att hitta ett uppdrag som passar just Dig.

Du styr själv över din tid och för att bibehålla kompetensnivå så finns det inga begränsningar vad gäller utbildningar och vidareutveckling – valet är ditt!

Erfarenhet

För att möta våra kunders behov är det viktigt att du har tidigare erfarenhet av att leda projekt inom IT-sektorn. Vi värdesätter att du är självgående och initiativtagande med förmåga att motivera och engagera andra.

Din bakgrund

  • Minst 5 års erfarenhet av IT-projektledning
  • Skicklig i dialog och uttrycker dig väl i både tal och skrift gentemot olika delar av organisationen
  • Erfarenhet av minst en projektledarmetodik

Om Castra

Vi tror på frihet, möjligheter och medbestämmande där vi tillsammans bygger det företag som vi själva vill jobba på. Att du som medarbetare ska ha möjlighet att utvecklas och forma ditt arbete utefter dina intressen och prioriteringar i livet. Hos oss bestämmer du själv över din tid och din ersättning samtidigt som du kan vara med och forma bolaget genom delägarskap, advisory board och projektgrupper – samtidigt som du har en trygg arbetsgivare i ryggen som tror på dig och stöttar din utveckling.

Har vi lyckats väcka din nyfikenhet? Sök direkt via länken eller kontakta vår konsultchef Jonas Elvestål på 0734-130514 eller jonas.elvestal@castra.se

Välkommen med din ansökan!

Senaste artiklarna

Lär dig mer!

Professional

Whitepaper

Contact center

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.