IT-Projektledare till Herenco IT

Om tjänsten

IT-Projektledare till Herenco IT

Tjänst: IT-Projektledare till Herenco IT

Företag: Herenco IT

Sista ansökan: 2020-10-29

Ansökan: Ansök här

Har du intresse för IT-drift, servrar, BI-system eller IT-arkitektur? Eller har du jobbat med IT-drift och vill ta nästa steg mot IT-projektledning? Läs mer om tjänsten nedan.

Dina arbetsuppgifter

Herenco IT söker en IT-kunnig person som vill jobba med att driva projekt inom IT-utveckling. Herenco IT ansvarar för IT-driften till Herenco AB som består av 25 olika bolag. Dina arbetsuppgifter blir därför varierande och du erbjuds en omväxlande vardag med många olika bolag att arbeta mot.

Som IT-projektledare på Herenco IT blir du del av ett team på 6 personer. Du arbetar i nära samarbete med driftansvarig och har mycket kontakt med olika leverantörer och kunder.

I rollen som IT-projektledare kommer du bl.a. att:

 • Koordinera projekt internt och externt
 • Titta på nya lösningar gällande exempelvis system och trådlösa nätverk
 • Förstå olika tekniker och kunna agera rådgivande till kunder
 • Kunna utföra mindre IT-drift uppgifter vid behov
 • Sköta kommunikationen med kunder och externa leverantörer

Rollen är ny och du kommer få stor möjlighet att själv påverka och forma dess innehåll. Du erbjuds ett fritt arbete där du själv lägger upp planering och genomförande.

Om företaget

Herenco är ett oberoende och familjedrivet ägarbolag som genom omsorgsfulla förvärv skapar, utvecklar och förädlar företag och varumärken. Vi finns till för att ständigt skapa en framtid för våra medarbetare, för nästa generations entreprenörer och för samhällena vi verkar i. Läs mer på https://www.herenco.com/.

Din profil

Vi söker dig som har ett genuint IT-intresse. Du har god förståelse för IT-drift och system. Som person är du strukturerad och organiserad samt har god kommunikationsförmåga. Det är viktigt att du är självgående och har förmågan att själv driva igenom uppgifter.

Skallkrav:

 • YH-utbildning eller arbetslivserfarenhet inom IT-drift/IT-arkitektur/projektledning IT
 • Svenska & Engelska i tal/skrift
 • Körkort B

Meriterande:

 • Förståelse och kompetens inom IT-drift/IT-arkitektur
 • Erfarenhet av SAP/Jeeves eller Qlicksense
 • Tidigare erfarenhet av arbete inom IT-projektledning eller IT-drift

Om oss

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Ort: Jönköping

Senaste artiklarna

Lär dig mer!

Professional

Whitepaper

Contact center

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.