IT-Projektledare till Webbhuset

Om tjänsten

Tjänst: IT-Projektledare till Webbhuset

Företag: Webbhuset

Sista ansökan: 2020-11-15

Ansökan: Ansök här

Vill du jobba inom en snabbväxande bransch, som befunnit sig i konstant tillväxt de senaste åren och ha ett gäng underbara kollegor? Vill du jobba på ett innovativt företag som ständigt ligger i framkant inom teknik och arbetssätt?

Webbhuset är en heltäckande och strategisk e-handelsleverantör som har utvecklat skräddarsydda hemsidor och e-handelslösningar sedan 1998. Idag är vi en av marknadens absolut främsta e-handelsleverantörer. Vi hjälper våra kunder på vägen från idéstadiet till färdig e-handelslösning. Med Magento som plattform, världens mest använda och heltäckande e-handelsplattform, skräddarsyr vi efter kundens behov för en modern e-handelslösning. Vi har arbetat med Magento sedan 2008, är Professional-partner och våra utvecklare är Magento-certifierade.

Vi söker nu en driven projektledare till ett av våra team i centrala Göteborg. Som projektledare hos oss är du del av ett team som brinner för att förvandla våra kunders e-handelsvisioner till verklighet. Du ansvarar för budget, tidplan och kundkommunikation under projektets gång och att skapa en positiv gruppdynamik samt leda, stötta, guida och utveckla projekt-teamet som en helhet. Du och ditt team jobbar mot uppsatta mål och tillsammans ska ni se till att uppnå både ekonomiska, kvantitativa och kvalitativa mål för projektet.

En stor del av jobbet är att få teamet att jobba i samma riktning, samtidigt som man stöttar, peppar och motiverar sina kollegor. I din roll är du styrande i teamet men jobbar som en del av gruppen men ditt fokus ligger mer på att utveckla och ta fram sätt att prestera bättre och nå de satta målen.

Rollen är mycket varierande och innebär ett stort ansvarstagande samt ett visst personalansvar. Du ska hela tiden se till att dina projekt har resurser som besitter de kvalifikationer som krävs för att utföra jobbet så bra som möjligt och se till att en ständig utveckling sker. Det kan handla om att förbättra rutiner, förse teamet med kompletterande utbildning, effektivisera verksamheten eller lönsamheten genom försäljning eller administration, samt att hela tiden hålla sig uppdaterad med de senaste verktygen, systemen, metoderna att arbeta effektivt samt sätten att motivera andra.

Våra önskemål till dig:

  • Tidigare erfarenhet av ehandel och digitala lösningar.
  • Erfarenhet av projektledning av större projekt med budgetansvar
  • Stark organisatorisk förmåga för struktur där du kan hjälpa både kund och medarbetare att se helhetsbilden
  • Förmåga att leda team och få kollegor att må bra
  • Förmåga att leda flera projekt samtidigt på ett effektivt och strukturerat sätt så att målen nås inom beräknad tid, budget och kvalitet.
  • Stort eget driv och engagemang.
  • En mycket bra kommunikativ förmåga
  • Goda kunskaper inom e-handel.
  • Positiv energi och prestigelöshet

Som anställd hos oss, i centrala Göteborg, får du en arbetsmiljö där omtanke för de anställda är satt i fokus för att behålla en kreativ miljö där vi tillsammans skapar nya innovationer. Vi erbjuder dessutom bra möjligheter till kompetensutveckling. Hos oss finns en stark social gemenskap med ödmjuka och engagerade medarbetare.

Tjänsten: Heltid, tillsvidare. Tillträde: snarast
Vid eventuella frågor om tjänsten vänligen kontakta Johan Bergkvist,
johan.bergkvist@webbhuset.se, tel: 031-3036709

Senaste artiklarna

Lär dig mer!

Professional

Whitepaper

Contact center

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.