IT-samordnare mot BI sökes till Falck Emergency Sverige

Om tjänsten

IT-samordnare mot BI sökes till Falck Emergency Sverige

Tjänst: IT-samordnare mot BI sökes till Falck Emergency Sverige

Företag: Falck Emergency Sverige

Sista ansökan: 2018-09-24

Ansökan: Ansök här

Har du ett stort intresse för både IT, finans och verksamhetsutveckling? Vill du arbeta i bred roll med mycket ansvar? Om du dessutom är sugen på att arbeta på ett spännande företag med många stora satsningar på gång? Då kan tjänsten som IT-samordnare på Falk Emergency Sverige vara något för dig! Urvalet sker löpande så tveka inte att söka tjänsten redan idag.

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker en IT-samordnare till Falck. Rollen heter idag IT-samordnare men är egentligen en kombination av två roller; IT-samordnare och BI-controller. Det är en verksamhetsnära roll med mycket kontakt med alla delar av organisationen och en stor variation i arbetsuppgifter. Som IT-samordnare kommer du vara ansvarig för systemförvaltning av ett antal applikationer samt ansvarig för BI-systemet. Du kommer också att arbeta med projektledning av verksamhetsprojekt inom IT samt att arbeta aktivt för att utveckla processer, verktyg och arbetsmetoder.

Falck har bedrivit verksamhet i Sverige sedan 1950 och arbetar för att hjälpa människor och skapa ett tryggare samhälle. De har verksamhet inom assistans, vård, beredskap, räddning och rehabilitering. De axlar med stolthet sitt viktiga ansvar och fortsätter att utveckla organisationen för ständigt bli bättre, höja kvalitéten och följa den ständiga teknikutvecklingen. Falck erbjuder en arbetsplats som bygger på förtroende, trygghet och goda relationer samtidigt som du får vara en del av denna spännande resa framåt.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Falck.

ARBETSUPPGIFTER

Här kommer du arbeta i en bred roll där du själv kommer att kunna vara med och påverka din egen utveckling. Du kommer bland annat att arbeta koordinerande, supportera, projektledning och verksamhetsutveckling.

Du kommer till exempel att:

 • Upprätthålla och underhålla förvaltningsplaner
 • First Line Support till System användare samt användaradministration
 • Utveckla och förvalta BI-system
 • Koordinera och administrera BI-organisationen
 • Stödja och bilda användarna i arbetet med BI-systemet.
 • Stötta affärsverksamheten med att ta fram modeller för kalkyler och beräkningar.

Tjänsten passar dig som trivs i en bred roll med mycket ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. För att lyckas i rollen har du ett stort intresse för IT, BI och verksamhetsutveckling. Vidare har du lätt att samarbeta med andra människor samt uppskattar en roll med mycket kommunikation.

VI SÖKER DIG SOM

Vi söker dig som…

 • Har en akademisk utbildning, inom IT och ekonomi
 • Har kunskap inom och intresse för finans
 • Har minst ca två års erfarenhet av en liknande roll
 • Kan kommunicera obehindrat på svenska, i tal såväl som skrift

Det är meriterande om du…

 • Har tidigare erfarenhet av verksamhetsutveckling eller projektledning
 • Har erfarenhet eller kunskap inom BI-system

Som person är du driven, nyfiken och social. Du har en stark analytisk förmåga i kombination med utmärkt kommunikationsförmåga. Vidare är du en god lyssnare som lätt förstår och kan ta till dig verksamhetsbehov. Dina kunskaper inom IT behöver vara tillräckligt goda för att kunna arbeta kravställande mot utvecklare samt att förstå verksamhetens tekniska utmaningar och behov, men du behöver inte kunna allt på detaljnivå.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 8-17
 • Placering: Lidingö, Stockholm
 • Kontaktuppgifter: Linda Hellman, linda.hellman@academicwork.se
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Falcks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Falck har bedrivit sedan 1950 arbetat för att hjälpa människor och skapa ett tryggare samhälle. I Sverige har de cirka 3000 anställda och de har även verksamhet internationellt. Verksamheten finns främst inom assistans, vård, beredskap, räddning och rehabilitering. Hos Falck är det stort fokus på förtroende, trygghet och kvalitet. Det är ett spännande företag med både stor samhällsnytta och stora utvecklingsmöjligheter.

Senaste artiklarna

Lär dig mer!

Professional

Whitepaper

Contact center

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.