nr-logo

Bevakar den svenska telekombranschen

IT-teamledare – Konfidentiellt

Till vår kund söker vi en IT-teamledare som ska ta en coachande och ledande roll för IT-produktionsteamet.  Organisationen befinner sig i en fas där omfattande digitalisering sker i verksamheten och du kommer att vara en viktig nyckelspelare i denna fas.

I rollen som teamledare förväntas du att vara såväl delaktig som drivande i olika utvecklingsprojekt samtidigt som du koordinerar den dagliga driften. Ett av dina och teamets fokusområden är kommunikation, drift och övervakning viket ställer höga krav på din förmåga att hantera och lösa problem/incidenter under tidspress.

För att lyckas i rollen har du ledarerfarenhet från verksamhet med IT-inriktning. Du är duktig på att planera och strukturera såväl ditt som teamets arbete samtidigt som du snabbt kan prioritera om och skifta fokus vid incidenter eller akuta problem. Du är en kommunikativ ledare som motiverar och coachar din omgivning på ett positivt och tydligt sätt. Rollen förutsätter förmåga till samarbete med dina kollegor med ett fokus på kvalitet och kundnöjdhet. Erfarenhet av IT-teknik och IT-drift liksom av projektledning är meriterande.

Tjänsten är placerad på verksamhetens kontor beläget i norra Jönköpings län. Du rapporterar till IT-chef och ingår i ledningsgruppen

VEM AB är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar och kvalificerade specialister. För tjänsten tillämpas löpande urval och vi önskar din ansökan via vår hemsida www.vem.se. För mer information kontakta Ingemar Andersson eller Ellen Segerfeldt på 036-570 11 80

Annonsör VEM AB

Ansökan stängd

Ansökningstiden för tjänsten har passerat.

Fler nyheter

  • Annons 4

Så blir Net1 under Teracom

I mars införlivades Net1 i Teracom och Maria Sandgren tog över som vd.
Nu avslöjar hon vilken väg företaget sak gå framöver.
– Vi har börjat titta på hur vi framöver kan bygga ut vårt mobilnät, säger hon.

De här samarbetsverktygen använder vi

Under torsdagen gick Telekom idag-konferensen Connect19 av stapeln. Fokus var den digitala arbetsplatsen och collaboration. Men hur ser det ut i verkligheten?
Vi ställde frågan om vilket samarbetsverktyg som användes till konferensdeltagarna.