IT-utvecklare

Om tjänsten

Tjänst: IT-utvecklare

Företag: Kvaser AB

Sista ansökan: 2022-03-05

Ansökan: Ansök här

Är du en civilingenjör och vill du vara del av ett ledande globalt snabbväxande bolag? Brinner du för utveckling och programmering?

Du är kanske utvecklare idag och vill ta ett större ansvar? Eller jobbar som IT-chef men vill delvis syssla med utveckling?

Då vår nuvarande IT-chef går till en annan tjänst inom bolaget söker vi nu dig som vill hjälpa oss växa vidare.

Vi är passionerade kring våra kunders och partners framgångar och har, förutom våra egna produkter, satt IT som den främsta drivkraften att fortsätta växa. Våra produkter blir mer uppkopplade, våra kunder förväntar sig bättre digital support och våra medarbetare omges av system som påverkar deras arbetsdag. Ditt ansvar kommer att omfatta samtliga webbaserade system, tjänster och dess integrationer. IT är helt enkelt en viktig del av vår identitet.

Så, är du en driven person med förmåga att se helhet och system? Trivs du med att både utveckla och fatta strategiska beslut? Då har vi förhoppningsvis den perfekta rollen för dig!

Vi erbjuder en utvecklande miljö med produkter som ligger i teknisk framkant. Här värdesätts en balans mellan arbete och fritid samt att ha roligt på jobbet. Vi är experter på CAN och relaterade bussprotokoll och samarbetar strategiskt med andra välrenommerade teknikbolag.

Om tjänsten:

Då tjänsten inte är helt ny, men bolaget växer snabbt ser vi gärna att du är tillräckligt erfaren inom IT för att kunna prioritera mellan de dagliga arbetsuppgifterna och de strategiska beslut som behövs inför framtiden. Det är meriterande att ha ett upparbetat nätverk av kontakter från vilka du kan beställa hjälp inom de IT-områden där du själv saknar kompetens.

Din roll som IT-utvecklare/-chef på Kvaser kommer att vara varierad och förhoppningsvis väldigt rolig. Du kommer att ingå i en ledningsgrupp med övriga funktionsansvariga på Kvaser.

Dina uppgifter kommer exempelvis bestå av:

  • Arkitektur- och säkerhetsansvar för våra system där du har mandat att fatta beslut.
  • Utvärdera den teknik som vi för närvarande använder för utveckling och administration utifrån ett effektivitets- och säkerhetsperspektiv.
  • Ansvara över att samordna, integrera och synkronisera vårt nuvarande IT-system.
  • Kontinuerligt utveckla, uppdatera och uppgradera den befintliga IT-miljön.

Detta är till hälften en operativ tjänst därför ställs det höga krav på dina tekniska färdigheter.

Som person är du tydlig, har helhetssyn och är en god kommunikatör. Du har en god samarbetsförmåga och är duktig på att skapa samt upprätthålla bra relationer med både medarbetare såväl som externa partners. Du kommer att vara organisationens beställare gentemot systemleverantörer och andra externa parter samt ansvara för att systemen möter de behov och krav som verksamheten ställer på IT.

Vi söker dig som:

Har civilingenjörsexamen inom data/IT eller liknande.

Minst 7 års erfarenhet av en liknande tjänst sedan tidigare.

Behärskar svenska och engelska bra i både tal och skrift.

Vi använder idag en blandning av Windows och Linux. Du behöver därför erfarenhet av administration av både Windows och Linux, men också av utveckling i Linuxmiljö.

Exempel på miljöer som vi använder:

Operativsystem: Linux server (Debian/Ubuntu), Windows server, VMware

Databaser: MySQL, MSSQL

Utveckling: php, Laravel, WordPress, git mm

Övriga programvaror: Jeeves, Enovia, Jira

Övrig IT: VPN, DNS, Cloudflare, Google Apps, autentisering (Oauth2), Windows AD, Docker

Kontakt & frågor: Tanja Behram via career@kvaser.com

Placering: Aminogatan 25 A, Mölndal

Välkommen med din ansökan!

Senaste artiklarna

Lär dig mer!

Professional

Whitepaper

Contact center

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.