O’LEARYS VÄLKOMNANDE HUVUDKONTOR SÖKER EN IT-ANSVARIG!

Om tjänsten

O’LEARYS VÄLKOMNANDE HUVUDKONTOR SÖKER EN IT-ANSVARIG!

Tjänst: O’LEARYS VÄLKOMNANDE HUVUDKONTOR SÖKER EN IT-ANSVARIG!

Företag: O´Learys

Sista ansökan: 2018-03-09

Ansökan: Ansök här

Nu kan du få möjlighet att bli en av kollegorna på O’Learys trevliga och öppna huvudkontor. Är du en van och självsäker IT-support-medarbetare som trivs som fisken i vattnet med hands-on arbete men också känner dig redo för att axla mer ansvar och jobba mer strategiskt? Då kan du bli O’Learys IT-hjälte!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker en IT-ansvarig till O’Learys huvudkontor. Kontoret finns idag i Wennergren Center vid Norrtull i Stockholm och här sitter runt 50 kollegor i olika roller. Här finns också O’Learys provkök där man provlagar menyer så har du tur får du provsmaka nya rätter och idéer direkt från kockarna. Stämningen på kontoret speglar känslan du får när du går in på en av O’Learys restauranger; öppenhet, värme och en rolig upplevelse. Du blir en del av ett engagerat och drivet team som genom stort engagemang och vilja är med och bidrar till O’Learys fortsatta utveckling.

I rollen tillhör du finansteamet på huvudkontoret och du rapporterar till CFO. Företaget är inte IT-centriskt men ser nyttan och styrkan i bra IT-lösningar för att stärka verksamheten och här kommer du att spela en nyckelroll.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos O’Learys.

ARBETSUPPGIFTER

Som IT-ansvarig är du huvudkontorets IT-expert. O’Learys har fram till nu haft konsulter som stöttat upp i dessa frågor, men i och med sin framgångsrika expansion behöver man nu ha rollen inhouse.

Du kommer att ansvara för all IT på kontoret, vilket innefattar den operativa hanteringen och driften av IT inom såväl mjuk- som hårdvara men också arbete med projekt kopplade till O’Learys IT-utveckling. Detta är en omväxlande roll där du ena dagen får krypa omkring under skrivborden och installera datorer, skärmar och skrivare till att andra dagar delta mer strategiskt i spännande projekt som säkerställer att O’Learys ligger i linje med den generella IT-utvecklingen (exempelvis GDPR-arbetet kopplat till IT). Framförallt arbetar du varje dag väldigt nära dina kollegor på kontoret och får agera IT-hjälte som löser problem och svarar på frågor kopplat till daglig IT.

Du kommer till exempel att:

 • Se till så att all IT fungerar på huvudkontoret och lösa eventuella problem som uppstår för dina kollegor
 • Ansvara för inköp av hård- och mjukvara och säkerställa att alla användare har fungerande utrustning
 • Arbeta med projekt kopplade till företagets IT-utveckling

Tjänsten passar dig som arbetat med operativ IT-support i en liknande roll och som nu är redo att ta nästa steg i din karriär och ta mer eget ansvar.

VI SÖKER DIG SOM

Vi söker dig som har några års erfarenhet av operativ IT-support i kontorsmiljö. Du har en hög generalistkunskap inom IT, både inom mjuk- och hårdvara, och du tycker om att arbeta operativt och hands-on med IT-support men uppskattar också mer strategiska delar.

 • Goda kunskaper och vana av Microsoft Office 365
 • Kunskaper och förståelse för vanliga IT-tekniker och verktyg såsom molntjänster, nätverk serverhantering, Active Directory, Sharepoint m fl.
 • Flytande i såväl svenska som engelska

Som person är du prestigelös och ansvarstagande där du med en positiv inställning tar dig an alla dagliga IT-problem som kan uppstå i en kontorsmiljö och där du självständigt och målmedvetet arbetar för att lösa dem. Du är också en självklar initiativtagare som kan vara med och visa vägen och samordna O’Learys projekt mot en effektiv digitalisering av deras franchisedrivna varumärke. Då du arbetar nära dina kollegor dagligen så är din samarbetsförmåga avgörande för hur du trivs och lyckas i rollen, där du är en sann lagspelare som tar en aktiv roll i den öppna och trevliga företagskulturen och som trivs allra bäst i en roll där du arbetar nära dina kollegor.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Snarast enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Fast lön enligt överenskommelse
 • Placering: Norrtull, Stockholm
 • Kontaktuppgifter: Malin Andersson Rekryteringsadministratör 08-562 467 06
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och O’Learys önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

INFORMATION OM FÖRETAGET

O’Learys är den självklara mötesplatsen som erbjuder dig som gäst en unik kombination av känsla, bemötande, smaker och upplevelser. O’Learys har funnits i 30 år och det hela började 1988 då den första O’Learys-restaurangen öppnades i Göteborg. Det blev en omedelbar succé och därifrån fortsätter historien… Idag är O’Learys en kedja med snart 130 franchisebaserade restauranger i bl.a. Sverige, Danmark, Norge, Finland, Spanien, Förenade Arabemiraten och Singapore. O’Learys fokuserar på en helhetsupplevelse med mat, dryck, musik och spännande Tv-underhållning där sporten är den viktigaste grundstenen.

 

Senaste artiklarna

Lär dig mer!

Professional

Whitepaper

Contact center

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.