Passionerad IT-Projektledare till Göteborg

Om tjänsten

Passionerad IT-Projektledare till Göteborg

Tjänst: Passionerad IT-Projektledare till Göteborg

Företag: Star Republic

Sista ansökan: 2019-09-15

Ansökan: Ansök här

Är du en projektledare med erfarenhet av digitala affärer och har ett hjärta för affärsutveckling och tekniska utmaningar? Vill du vara med oss i framtagningen av fler smarta, strategiska, innovativa och digitala lösningar?

Projektledning. E-handel. Teknik. Budgetansvar. Kommunikation. Planering. Agilt. Analys. UX. Design. Inhouse. Försäljning. Kundansvar. Engagerade kollegor. Riskanalyser. Kravhantering. Frihet under ansvar. Systemintegrationer. Betallösningar. EpiServer. InRiver PIM. SalesForce. Shopify. Ordning och reda. Kreativitet. Uppföljning. Närvarande ledarskap. Pepp!

Vi erbjuder allt ovanstående i rollen som Projektledare på vårt kontor i Göteborg. I vår Spotify-spellista hittar du vår filosofi och budskapet i listan visar vilka vi är och vill vara mot varann. Här finns något för alla och det allra viktigaste vi har är våra medarbetare, så vi vill ta väl hand om dig här. Du vill förhoppningsvis:

  • Ha kul när du går till jobbet och bidra till en stark gemenskap på kontoret.
  • Bli ännu bättre på det du gör och hjälpa våra kunder göra detsamma. Kanske genom att lyssna till eller själv dela med dig av din expertis på våra regelbundna Spin-Off-luncher på kontoret? Eller genom att skapa en intressegrupp där du & likasinnade uppdaterar och förkovrar er i nyaste tekniken?
  • Sist men inte minst.. vara med och bygga framtidens digitala handel tillsammans med de skarpaste kollegorna in the business

Som en del av oss på Star Republic arbetar du med en stor bredd av kunder i tvärfunktionella och agila projekt – gemensamt för oss alla är att vi brinner för digital handel. Du kommer att ha ekonomiskt ansvar för dina projekt samt hantera löpande dialog med kund om både behov och leverans. Ditt team består av strateger, testledare, formgivare, interaktionsdesigners, front- och backendutvecklare. Din närmaste chef blir din Team Account Manager som följs upp på bland annat medarbetarnöjdhet & kundnöjdhet.

Vem är du?

Vi är jättenyfikna! Ansök redan idag då vi vill signa vår nya Star så snart som möjligt. Troligtvis har du erfarenhet av en liknande roll och får vi drömma så har du en bakgrund inom utveckling.

Senaste artiklarna

Lär dig mer!

Professional

Whitepaper

Contact center

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.